Főoldal > AKTUÁLIS > Ilyen rosszul még nem nézett ki Miley Cyrus

Ilyen rosszul még nem nézett ki Miley Cyrus

diétadivatfotószépségsztár
0

Írta: and

A sztárok egy része tudatosan használja a közösségi oldalakat, mások viszont gyakran, és nem is

A sztárok egy része tudatosan használja a közösségi oldalakat, mások viszont gyakran, és nem is feltétlenül előnyös fotóikkal bombázzák követőiket. Miley Cyrus is az utóbbi csoportba tartozik, de legutóbb talán még a leglelkesebb rajongói szerint is túllőtt a célon – már ami az előnytelen fotókat illeti.
 
A 21 éves énekesnő nemrég egy félmeztelen képet töltött fel az Instagramra, amin mellet kezeivel takarja el. Sokak szerint a homályos fotó, illetve a világsztár elmosódott sminkje és megfejthetetlen arckifejezése az eddigi legrosszabb formájában ábrázolja Miley-t.

miley3.jpg ()
 
Mások azoktól a képeitől sincsenek elragadtatva, amiken koktélba dugja a nyelvét, Rio de Janeirói fellépése után, vagy szenvedő arcot vág, ugyanott. Talán nem is csoda, ha másnaposságra is panaszkodott dél-amerikai utazása során…
 
A rajongók egy része aggódik érte, mások viszont úgy vélik, most már tényleg ideje lenne visszafognia magát. Az énekesnőnek viszont semmi ilyesmin nem jár az esze – élvezi a felhajtást, ami körülveszi, és egy kicsit sem akar megváltozni.
 
Túlzott szabadságvágya korábban a diétában és a sportban is megjelent nála: olykor mellőzte az edzéseket, és azt evett, amit csak akart – sem az ételekre, sem pedig a mennyiségekre nem figyelve. Ennek meg is lett az eredménye, ugyanis pár kiló gyorsan felszaladt rá.
 
De szerencsére hamar rájött a hibáira, és elkezdett tenni azért, hogy súlyproblémái megszűnjenek – ezt elmondása szerint elsősorban a Pilatesnek köszönheti. „Az edzéseknek hála nemcsak fittebb és erősebb lettem, hanem javult a testtartásom, és látványosabbak a hasizmaim” – árulta el egy korábbi interjúban.
 
Miley egyébként a kardió edzések nagy rajongója is, ezért a heti 5-6 alkalommal beiktatott Pilates órák után valószínűleg önszorgalomból még bicajozott, úszott, futott vagy lépcsőzött egy kicsit, így adta le a kis zsírpárnáit.

miley2.jpg ()
 
A mozgás mellett azt nyilatkozta, hogy odafigyel az étkezésre, de nem fogyókúrázik. Sokáig az 5 faktoros diéta szerint táplálkozott, melynek értelmében napi öt étkezést iktatott be. Ezek során vitte be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, vizet, kevés zsírt és szénhidrátot.
 
De némi változtatásra kényszerült az étrendjében, amikor kiderült róla, hogy laktózérzékeny, vagyis az elfogyasztott tejben lévő tejcukor nem szívódik fel szervezetében. Ez számos egészségügyi problémához vezethet, ha nem ismerik fel időben, de Miley-nál komoly gondok szerencsére nem jelentkeztek.
 
Mindössze annyi történt, hogy a korábban megszokott dolgok helyett laktózmentes termékeket vásárol, melyek ízét olykor még jobban is élvezheti a hagyományos ételek-italokénál. „Nagyon megszerettem ezeket, és örülök, hogy így is teljes életet élhetek” – nyilatkozta korábban.
 
Ami a nasikat illeti, Miley szívesen majszol tökös pitét, gumimacikat, cukorkákat vagy ananászos pizzát, de jól tudja, hogy ezekkel az egészségtelenebbnek számító kedvenceivel nem eshet túlzásba. Ezért mindig tart magánál egy kis zacsiban kesudiót, amivel csillapíthatja a rátörő éhséget két étkezés közt.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X