Főoldal > AKTUÁLIS > Fekete csipkeruhában mutatta meg a pocakját Katalin hercegné

Fekete csipkeruhában mutatta meg a pocakját Katalin hercegné

babaváráshercegnőöltözékszépségsztárterhes
0

Írta: and

 Az elmúlt hetekben a fél világ aggódott Katalin hercegnéért, hiszen elég nyugtalanít&

 
Az elmúlt hetekben a fél világ aggódott Katalin hercegnéért, hiszen elég nyugtalanító híreket hallottunk az egészségi állapotáról: ismét nehezen viseli a várandósságot, sőt, állítólag férjével, Vilmos herceggel is több, kisebb-nagyobb nézeteltérésük volt. De úgy tűnik, már minden rendben van Katalin életében, ugyanis legutóbbi képei tanúsága szerint csodálatosan érzi magát.
 
A hercegnét Londonban kapták lencsevégre, ahol 16 hetes pocakját egy csodálatos, fekete Diane Von Furstenberg csipkeruhában mutatta meg a világnak. Kate végig mosolygott, és olyan bájos, elégedett és egészséges kismama benyomását keltette, amilyennek második terhessége alatt még nem is láthattuk.
 
katepocak2.jpg ()Katalin számára anno az első várandóssága is nehezen indult, mert külföldi oldalak szerint egy ritka betegségben szenved. „Ez a betegség a vészes terhességi hányás, vagyis a hyperemesis gravidarum, és sokkal gyakoribb azon nők körében, akiknek lánygyermeket várnak” – írja az egyik brit napilap.
 
A hyperemesis gravidarum egy másik internetes oldalon leírtak szerint inkább azokat a nőket veszélyezteti, akik fiatalon esnek teherbe, vagy először várnak babát, esetleg ikrekkel várandósak. A rosszulléteket pedig nem árt komolyan venni, hiszen a nyolcadiktól általában a 20. hétig tartó, gyakori hányás nemcsak túlzott fogyást, kiszáradást vagy depressziót okozhat, hanem a magzatnak is árthat.
 
Katalin az első terhességénél szerencsére a kezdeti időszakban volt csak rosszul, akkor többször kórházba is kellett vinni, de a szakszerű orvosi segítségnek és a rendszeres felügyeletnek köszönhetően nem lett komolyabb baja. Terhessége későbbi szakaszában pedig arra is volt energiája, hogy rendszeres mozgással tartsa fitten magát. 
 
Súlyzós gyakorlatok és kimerítő kardiózás helyett kímélőbb mozgásformákra váltott, így például futás helyett nagyokat sétált kutyájával, Lupóval, miközben igyekezett befelé is figyelni, ami segítette lelki felkészülését az anyaságra.
 
Emellett állítólag felvett egy jógaoktatót, aki a kismamajóga alapjai mellett a meditáció világába is bevezette őt. A hercegné abban bízott, hogy terhessége végéig aktív kismama tud maradni, hiszen egyrészt nem akart ellustulni, másrészt talán nem is tudna sport nélkül élni.
 
Kedvenc mozgásformái között megtalálhatjuk a futást, a kerékpározást, az evezést, de a súlyzós gyakorlatokat és a teniszt is nagyon szereti. Kate gyermekkora óta úszik és gyephokizik, de akkor is lelkes, ha családjával, illetve most már leginkább férjével síelni mehet.
 
Ami pedig az étrendjét illeti, valószínűleg második terhessége során is lazít kicsit szigorú diétáján, és a sok sovány hús meg saláta mellett csokis keksszel és gumimacikkal is kényezteti magát, ha ezekhez van kedve.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X