Főoldal > AKTUÁLIS > Így néz ki mostanság az 52 éves Jodie Foster

Így néz ki mostanság az 52 éves Jodie Foster

aktuálisszépségsztár
0

Írta: and

 Rendező, producer, és kétszeres Oscar-díjas színésznő, aki olyan filmekben szerepelt, mint péld&aacute

 
Rendező, producer, és kétszeres Oscar-díjas színésznő, aki olyan filmekben szerepelt, mint például A bárányok hallgatnak, A vádlottak (ezekért kapta az Oscarokat), a Pánikszoba, a Hosszú jegyesség, A belső ember, A másik én, vagy az Elysium – Zárt világ. De ha moziba megy a gyerkőcével, Jodie Foster épp olyan természetes és laza, mint bármelyik anyuka.
 
Az 52 éves színésznőt a közelmúltban Los Angelesben kapták lencsevégre, amikor 16 éves fiával, Charlie-val moziba mentek. Minden jel szerint csak kettesben tartottak anya-fia délutánt, talán azért, mert az általuk kiválasztott Babadook című thriller a színésznő másik fiának, a 13 éves Kitnek még nem annyira ajánlott.
 
A világsztár lazán öltözött fel a mozizáshoz, ahogy valószínűleg mindannyian tennénk: zöld nadrágot, sportcipőt, inget és szemüveget viselt, kiegészítőként pedig egy egyszerű, „mindent bele” fekete táskát.
 
A mozi előtt bámészkodók, akik egyáltalán felismerték a „szabadnapos” világsztárt, azt is megállapíthatták, hogy nemcsak laza, hanem alakját is meg tudja őrizni. Ez egyrészt minden bizonnyal annak köszönhető, hogy Jodie odafigyel a testére. Semmit sem von meg magától, amit megkíván, de ügyel a mennyiségekre, és az asztalára kerülő ételek minőségére: leginkább bio hozzávalókból készülő fogásokat fogyaszt.  

jodie2.jpg ()A színésznő akkor kötelezte el magát a sport és az egészséges táplálkozás mellett, amikor befejezte az egyetemet. Nem volt állása, szabadideje viszont annál több, amit eleinte evéssel, alvással és olvasással töltött. Így nem is csoda, ha felszedett pár kilót.
 
„Végül egy napon azt mondtam magamnak: ez nagy butaság. Ha nincs állásom, majd a testemhez viszonyulok úgy, mintha az lenne a hivatásom. Ezután a napjaimat az edzőteremben töltöttem: karate, aerobic és jógaórákra jártam, súlyt emeltem. Ekkoriban szoktam rá a bio élelmiszerekre is” – nyilatkozta korábban.
 
Jodie a fent említett sportokon kívül többféle mozgásformát kipróbált, például a spinninget és a kick-boxot, de leginkább a pilates nyerte el a tetszését: nem telik el úgy nap, hogy ne végezné lelkesen a gyakorlatokat, melyeket futással egészít ki.
 
„Ez egy nagyon meditatív edzésmód” – mondta korábban a pilatesről. Majd hozzátette, hogy bár rendkívül fegyelmezett nő, ez a mozgásforma mégis egyfajta elcsendesülést, lazítást biztosít számára.
 
Jodie magánélete
A színésznő hét lakat alatt őrzi, ki az apja két gyerkőcének – állítólag csak azután mondja majd el nekik, hogy mindketten betöltötték a 21-et, és igyekszik a sajtót is minél inkább távol tartani mind ettől az ügytől, mind a fiaitól. Azt viszont nem titkolja, hogy áprilisban összeházasodott partnerével, Alexandra Hedisonnal.

Fotó: Profimedia – Red Dot, Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X