Főoldal > AKTUÁLIS > Ijesztően néz ki plasztikái után a világ első szupermodellje

Ijesztően néz ki plasztikái után a világ első szupermodellje

modellműtétplasztikaszépség
0

Írta: and

 Számos olyan híres és kevésbé híres nőt láttunk már mindannyian, akik nem tudják

 
Számos olyan híres és kevésbé híres nőt láttunk már mindannyian, akik nem tudják elfogadni az idő múlását, és szinte semmitől nem riadnak vissza, hogy néhány évvel fiatalabbnak látszhassanak.
 
De olyan eseteket is láttunk már, hogy a különböző szépészeti beavatkozások nem sikerülnek túl jól, vagy valaki túlzásba viszi ezeket. Ilyen például Janice Dickinson is, akit sokan a világ első szupermodelljeként ismernek, és az utóbbi években te is láthattad például a Topmodell leszek! című műsor zsűritagjaként.
 
Janice manapság, 59 évesen még mindig próbál abból élni, hogy egykor sikeres modell volt, de mivel a plasztikáktól már elveszítette minden báját, és a vonásai sem olyanok már, mint hajdanán, így nincs könnyű dolga.
 
Egyre gyakrabban nyilvánít véleményt mindenféle társadalmi és egyéb ügyekben. Legutóbb az egyik amerikai csatornán nyilatkozott Bill Cosby szexuális botránya kapcsán: Janice elmondása szerint a színész őt is bedrogozta, és molesztálta.
 
„Csak a félelemre emlékszem, meg arra, hogy azt gondoltam: vajon mit gondolnak majd az emberek, ha ez kiderül? Azt fogják hinni, hogy egy szajha vagyok? Vagy azt, hogy hazudok?” – nyilatkozta Janice, akinek az a véleménye, hogy a botrányba keveredett 77 éves színésznek nem lenne szabad emberek előtt szerepelnie, hiszen sokakkal tett rosszat.  Janice a mai napig szégyenkezve gondol vissza a nyolcvanas évek elején történt esetre, pedig nem ő tett rosszat, hanem őt bántalmazták. 

janice2.jpg ()

Rosszakarói szerint viszont szépészeti beavatkozásai miatt legalább ennyire kellene szégyenkeznie, hiszen számtalan kisebb-nagyobb műtéten esett át, és bizony ezek nem váltak előnyére.
 
Korábban elárulta, 32 évesen kezdett plasztikáztatni, és félévente beadatja arcába a hiú sztárok kedvenc ránctalanító injekcióját, a botoxot. „Nincs olyan, hogy túl sok! Bármi legyen is az, amitől valaki jobban érzi magát, én támogatom” – vallja a szupermodell.
 
A híresség nemcsak a plasztikák kapcsán ilyen lelkes, hanem az egészséges életmód is nagyon fontos számára. Többnyire bio élelmiszereket fogyaszt, és kemény edzéseknek veti alá magát. „Imádom a testem – ez már megszállottság nálam. Biztosnak kell lennem abban, hogy eleget mozgok, és hogy a tányéromra bioélelmiszerek kerülnek. Relaxálok, meditálok, és minden nap 80 percet jógázom. Ezen kívül szívesen indulok túrázni is” – árulta el egy interjúban.
 
A világ első szupermodelljeként is emlegetett sztár a bio zöldségek és gyümölcsök mellett az asztalára kerülő húsokat tekintve is válogatós: csak csirke, pulyka és hal szerepelhet a menüjében, amit ebédre és vacsorára fogyaszt el.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X