Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Aniston meglepő dolgot árult el

Jennifer Aniston meglepő dolgot árult el

diétafilmházasságszépségsztársztárpár
0

Írta: and

 Idén lesz 10 éve annak, hogy Jennifer Aniston és Brad Pitt külön utakon folytatták az életüket

 
Idén lesz 10 éve annak, hogy Jennifer Aniston és Brad Pitt külön utakon folytatták az életüket. És bár mindenfélét hallhattunk, olvashattunk a lapokban arról, mennyire fájdalmas volt a válásuk, és Angelina mennyire nem jön ki férje exével, Jen nemrég egy interjúban végre beszélt a válásról.
 
„Egyáltalán nem nevezném fájdalmasnak. Ez inkább egy olyan dolog, ami csak azért követ minket, mert az emberek érdekes főcímnek gondolják. De a mi esetünkben nem ez volt a teljes igazság” – mondta, sokakat meglepve, hiszen ennek az ellenkezőjéről voltunk meggyőződve. Majd azt is elárulta, hogy a mai napig beszélő viszonyban van ex-férjével, de nem mindennapos a dolog.
 
Justin Theroux-ról is mesélt az interjúban, és elárulta, hogy egyiküket sem érdeklik a fel-felröppenő pletykák szakításukat, vagy épp Jen állítólagos terhességét illetően. „A lényeg, hogy mi ketten tudjuk, minden rendben van velünk” – mondta.

jenjustin.jpg () 
A színésznő nagyon elfoglalt manapság is, így sokan nem értik, hogyan marad ideje párjára és saját magára. A híresség szerint viszont minden elhatározás és időbeosztás kérdése: ha valamit igazán szeretne, arra szán is időt – legyen szó akár egy kis edzésről, vagy egy kellemes vacsoráról a kedvesével.
 
Az egészséges étkezést pedig már csak azért sem nehéz beiktatnia a mindennapokba, mert két séf gondoskodik arról, hogy a legfinomabb, alacsony kalóriatartalmú ételek kerüljenek az asztalára. A színésznőről egyébként sokan tudják, hogy nem eszik fehér lisztből készülő ételeket, kerüli a cukrokat, de szereti például a quinoát, a friss salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket, halféléket és a halolajat.
 
Jen egyébként is nagyon odafigyel az egészségére, és arra, hogy mindenből a lehető legjobbat biztosítsa magának: egy külföldi lap értesülései szerint havi 4 millió 400 ezer forintnak megfelelő dollárt költ csak szépségápolási szerekre, ennek negyedét szánja bőrápolásra.
 
jenbrad.jpg ()Ami pedig a rendszeres mozgást illeti, szinte minden nap sportol valamit, hiszen nála az edzés már életformává vált. Kedvencei a Pilates, a jóga és a jógalozófia. Ez utóbbit a módszer kitalálója, egyben Jen személyi trénere és barátja, Mandy Ingber oktatja a hírességnek.
 
„Emellett minden reggel 40 percet edzek. Cross trainingezek felülésekkel, futással és súlyzós gyakorlatokkal. Amikor a térdsérülésem hátráltatott, néhány hónapja, akkor nem edzhettem olyan keményen. De néha nem baj, ha az ember lánya kerekdedebb egy kicsit” – mondta nemrég egy interjúban a világsztár.
 
Jen és a “csodavíz”
A világsztár a Smartwater reklámarca. A víz különlegessége, hogy speciális eljárással tisztítják, mely elkülöníti, tisztítja, majd újra csoportosítja a víz molekuláit, így még tisztább vizet, illetve talán még kifogástalanabb íz-élményt biztosít a fogyasztóinak. Jen állítólag rajong ezért a „csodavízért”, és hisz abban, hogy egészsége, illetve szépsége megőrzését is segíti.

Fotó: Daily Mail / CBS


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X