Főoldal > AKTUÁLIS > Így néz ki Lana Del Rey smink nélkül

Így néz ki Lana Del Rey smink nélkül

diétaénekesnősminkszépségsztár
0

Írta: and

 Bár jól állnak neki a klasszikus, a kicsit erősebb és a natúr sminkek is, Lana Del Rey legutóbb &

 
Bár jól állnak neki a klasszikus, a kicsit erősebb és a natúr sminkek is, Lana Del Rey legutóbb úgy döntött, hogy szinte egyáltalán nem festi ki magát: a 29 éves énekesnőt így kapták lencsevégre Salt Lake City repülőterén.
 
Miután megjelent a Sundance Filmfesztiválon, Lanának talán már nem volt kedve, vagy energiája, hogy a makeuppal bajlódjon, ezért megelégedett egy cseppnyi szájfénnyel és azzal, hogy csak tussal húzta ki a szemét. Rajongói szerint így is gyönyörű volt, mások viszont úgy gondolják, egy kis pirosító nem ártott volna, mert így kicsit sápadtnak és élettelennek tűnik az arca. Megint mások szerint sminkkel vagy smink nélkül is lehet úgy kinézni, mint egy porcelánbaba, és hát Lanának ezeken a képeken ez sikerült is.
 
A népszerű énekesnőről néhányan azt suttogják, az utóbbi hónapokban felszedett pluszkilóktól nehezen tud megszabadulni, de ő azt mondja, minden rendben van vele, csak új albumának készítése közben mostanában kevesebb időt tudott mozgásra szánni.
 
lanadelray2.jpg ()A világsztár nem tagadja, hogy korábban meggyűlt a baja az alkohollal, ami szintén okozhat súlyproblémákat. Már 14 évesen rászokott az italra, és akkor vette észre, hogy valami nem stimmel, amikor már jobban élvezte az alkoholizálást, mint bármi mást az életében.
 
„A pia volt életem első szerelme. Valóban van egy sötét oldalam is, de jó ideig minden egyes alkalommal ez győzött, teljesen felülkerekedett rajtam” – mesélte őszintén a GQ magazinnak egy korábbi interjújában.
 
Manapság viszont már sokkal tudatosabb, és igyekszik odafigyelni egészségére. Bár a zenei hivatást választók olykor nagyon nehezen tudnak rendszerességet vinni az életükbe, Lana azon van, hogy ne hagyja ki az étkezéseket, és ha már eljut a tányérjáig, arra egészségesebb ételeket pakoljon.
 
Persze az étkezések szempontjából sem tekinthető az önmegtartóztatás mintapéldányának, de azt hozzánk hasonlóan ő is nagyon jól tudja, hogy egy kis kényeztetés néha nagyon is belefér! A többletkalóriákat pedig lemozogja – szinte biztos, hogy megfordult néhány jóga- vagy Pilates órán is, amiket nagyon szeret, és olykor hasizom-erősítő gyakorlatokat is végez.
 
Lana egyébként szereti a nőies megjelenést, de szívesen bújik sportos ruhákba – nagy kedvence a farmer, pulcsi és edzőcipő hármas, de kapták már lencsevégre motoros dzsekiben is. Az énekesnő kifejezetten szereti saját természetességét, nos, talán emiatt nevezte őt Karl Lagerfeld a modern énekesnő megtestesítőjének, és nem mellesleg gyönyörű nőnek.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X