Főoldal > AKTUÁLIS > Itt az első fotó Carrie Underwood cuki kisfiáról!

Itt az első fotó Carrie Underwood cuki kisfiáról!

alakbabaCarrie Underwoodénekesnőfogyáskisbabakisfiúszépségsztárszülésterhességtest
0

Írta: and

Carrie Underwoodot az utóbbi időben nemcsak csodálatos hangja miatt emlegették a lapok és az olvasók, hanem az&

Carrie Underwoodot az utóbbi időben nemcsak csodálatos hangja miatt emlegették a lapok és az olvasók, hanem azért is, mert a country énekesnőnek kisfia született, de arra mostanáig kellett várnunk, hogy csemetéjét meg is mutassa.

A 32 éves híresség a közösségi médiában, egész pontosan az Instagramon posztolt egy képet a kis Isaiah Michael Fisherről, aki sportoló apukája, Mike Fisher hokicsapatának mini ütőjét tartja a kezében a fotón.

Carrie egyébként kisfia születéséről is az Instagramon számolt be 1.7 millió rajongójának, de akkor csak a baba apró kezecskéit mutatta meg, és annyit árult el, hogy Isaiah Michael február 27-én jött a világra.

carrie3.jpg ()A várandóssága alatt felszedett kilók miatt pedig valószínűleg nem aggódik, hiszen végig aktív kismama volt. Ennek köszönhetően nem rakódott rá olyan vészesen sok felesleg, és így a szülés után a sportot is könnyebb újrakezdeni.

A mozgással egyébként évek óta nincs gondja: sportoló kedvese az aktív életmódot tekintve is inspirálóan hat az énekesnőre. „Gyakran járok futni és úszni, de azt hiszem, a legtöbb kalóriát a fellépéseimet égetem el, mert a színpadon folyamatos mozgásban vagyok” – mondta korábban.

A koncertjei előtt igyekszik olyan ételeket fogyasztani, melyek bőségesen biztosítanak energiát számára a színpadon. „Korábban sokszor csak valami gyorséttermi nyalánkságot faltam fel, hogy csillapítsam az éhségem, amitől persze gyorsan éhes lettem ismét. Manapság már inkább a megfelelő proteinbevitelre figyelek” – magyarázta.

Négy évvel ezelőtt egy talk show-ban árulta el, hogy szereti kolbásszal kezdeni a napot, ám mivel vegetáriánus, kedvenc reggelije hús helyett szójából készül. Másik kedvenc étele a pizza, sok sajttal. „Néha nehéz megállnom egy-két szeletnél, de igyekszem” – mondta. 

carrie2.jpg ()

A cukorral és a szénsavas üdítőkkel viszont nincs ilyen problémája: mára édesítés nélkül issza a teát, vagy olykor vízzel helyettesíti, és jó ideje az üdítőket sem kívánja. „Korábban light kólát ittam a reggelimhez, de ez már a múlté. Most inkább teára vagy narancslére szavazok” – vallotta be Carrie.

Kiegyensúlyozottságához és boldogságához pedig az is hozzájárul, hogy Mike Fisherrel immár öt éve élnek boldog házasságban. „A bizalom a titkunk. Ha elmegy a barátaival egy bárba szórakozni, arról írni fognak a lapok, és ugyanez a helyzet, ha én megyek el a lányokkal. A bizalom viszont olyasmi, ami vagy van, vagy nincs. És én soha senkiben sem bíztam még annyira, mint a férjemben” – magyarázta a világsztár, aki már két fiút tekint a legfontosabbnak az életében.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X