Főoldal > AKTUÁLIS > Tyra Banks drasztikusan megváltozott!

Tyra Banks drasztikusan megváltozott!

frizurahajhajvágáshosszú hajmodellrövid hajszépségsztárszupermodelltopmodellTopmodell leszekTyra Banks
0

Írta: and

Ha rendszeresen nézted a Topmodell leszek! című műsort, emlékezhetsz arra, hogy Tyra Banks egyszer úgy prób&aacute

Ha rendszeresen nézted a Topmodell leszek! című műsort, emlékezhetsz arra, hogy Tyra Banks egyszer úgy próbált megvigasztalni egy lányt, aki zokogott, amikor rövidre vágták a haját, hogy a világ legszebb arcú nőinek rövid hajuk van, mert úgy érvényesül a szépségük igazán.

A híres modell-műsorvezető viszont évtizedekig nem vágatta le fürtjeit. Mindig hosszú haja volt – mostanáig. „Anya, végre megtettem” – kommenttel a Twitteren osztott meg először egy, majd több képet új frizurájáról, ami szerintünk nagyon jól áll neki, és igaza volt: az ilyen frizura tényleg kiemeli viselője arcának szépségét és karakterességét.

tyra2.jpg ()

Nagyon úgy tűnik, Tyra is azok közé a híres nők közé tartozik, akik a negyedik iksz környékén jobban néznek ki, mint valaha. A szupermodell 41 évesen is topformában van, sőt, amikor nemrég a huszonéves Rihannával fotózkodott, senki nem mondta volna meg, hogy nem egyidősek.

Tyrát korábban többen kritizálták, mert civilben gyakran nem ad magára – összetéveszti a lezserséget az igénytelenséggel. Ez olykor öltözködése mellett arra is vonatkozik, hogy bizony fittyet hány a rárakódó kilókra.

Ez a Wellness Cafe szerint nem is lenne gond, ha ápoltan, előnyös ruhákban lépne ki a lakásából, és nem beszélne folyton a kilóiról. De az elmúlt években többször is súlyproblémái miatt került a lapok érdeklődésének középpontjába.

2007-ben kijelentette ugyan, hogy szereti a saját testét, és kifejezetten tetszik neki az a jó pár pluszkiló, amit magára szedett, ám később meggondolta magát, és lefogyott. 2011-ben már arról írt a sajtó, hogy több mint 20 kilót hízott, amit később leadott, de súlyfeleslegének távoltartásával a mai napig küzd.

Tyra elképesztően sikerorientált nő, így vékonysága megőrzését is egy olyan célnak fogja fel, amiért számos dologra hajlandó. 2011-ben például lecserélte a tévészobájában lévő kanapét – méghozzá egy ellipszistrénerre és egy futópadra.

tyra3.jpg ()

„Mindig a kanapéról néztem a Szex és New York epizódjait, de ennek most vége. Beteszem a DVD-t, és tudom, hogy egy rész körülbelül 25 perces. Addig ellipszistrénerezem” – mondta egy interjúban.

A fogyáshoz elmondása szerint nem volt szüksége nagyobb étrendváltásra, csupán egy kis odafigyelésre, és arra, hogy ne hagyjon ki egyetlen főétkezést sem, kedvenc ételeit pedig olykor alacsonyabb kalóriatartalmú falatokkal helyettesítse. 

A modell egyébként szerencsésnek vallja magát, hiszen azt mondja, nincs túlságosan oda a zsíros vagy túl édes dolgokért, bár előfordul, hogy épp ezeket kívánja. Kedvenc ételei közé tartozik a garnélarák és a grillcsirke friss salátával. Ami pedig a nassolást illeti, olyankor beéri kedvenc gyümölcseivel, egy-két szelet mangóval vagy papayával.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X