Főoldal > AKTUÁLIS > Durva változás: vörös hajjal és fekete szájjal sokkolt Rihanna

Durva változás: vörös hajjal és fekete szájjal sokkolt Rihanna

alakátváltozásdiétaénekesnőfodrászfogyáshajhajfestéshajszínhajviseletRihannasztártánctest
0

Írta: and

Rihanna Instagramon osztott meg rajongóival néhány képet hawaii nyaralásáról, amelyeken nemcsak az l&

Rihanna Instagramon osztott meg rajongóival néhány képet hawaii nyaralásáról, amelyeken nemcsak az látszik, hogy még mindig szereti az egyedi, sportos és extravagáns szetteket, hanem az is, hogy új frizurája van.

A vörös loknik a legtöbb kommentelőnek bejönnek, de olyanok is vannak, akik szívesebben látnák természetes, sötét fürtökkel kedvencüket. Mások azt írják, nem tetszik nekik az énekesnő túl sötét rúzsa, megint mások pedig arra a fotójára akadtak ki, amelyen egy halat puszil meg – persze jelképesen –, amiből minden bizonnyal még aznap vacsorát főztek neki.

Nos, nem tudjuk, ez valóban így történt-e, de egy biztos: Rihanna szinte bármiből ehet, amit megkíván, mert szuper alakjának nem árt meg néhány kényeztető falat. Vonalai megtartása érdekében egyébként próbál helyesen, átgondoltan táplálkozni, és sokat sportolni – ez nem is esik nehezére, mivel számos mozgásformát szeret.

rihannavoros2.jpg ()

Kedvencei a vízi- és vízparti mozgásformák, és különösen azok, amelyeknél a sport némi extremitással párosul. Szívesen száguld a vízen hajóval, motorcsónakkal, de a jet-skizésért és a szörfözésért is rajong. Olykor pedig a levegőbe is emelkedik egy kis kalandot keresve: korábban parasailingezés közben kapták őt lencsevégre a francia Riviérán, ahol láthatóan remekül érezte magát.
 
Az étkezéseket illetően ma már nem pártolja az extrém megoldásokat. Régebben azt mondta, olykor diétázik, vagy egy nap csak egyszer eszik, ha épp úgy alakul az időbeosztása, de ehelyett ma már minden nap betartja a három főétkezést, valamint tízóraizik és uzsonnázik is.
 
Rihanna Harley Pasternak 5 faktoros diétája szerint táplálkozik, így sok rostot és ballasztanyagokat, fehérjéket, kevés zsírt és szénhidrátot, valamint két-három liternyi szénsavmentes ásványvizet fogyaszt.

rihannavoros3.jpg ()
 
Nagyon szereti az indiai és thai konyhát, kedvenc sütije pedig a sajttorta, amiből csak mértékkel ehet. Ugyanez vonatkozik kedvenc Häagen-Dazs fagyijaira és az Oreo kekszre is, aminek ritkán tud ellenállni – a mértéktartást itt is szem előtt kell tartania.
 
Étrendjéhez változatos feladatokból álló edzésmódszer is társul. Heti öt, alkalmanként 25 perces edzés vár Rihannára is, ahol szintén Harley Pasternak útmutatásait betartva dolgozik alakja megőrzésén. Bemelegítésként 5 perc kardióval kezd, ami általában futás, szökdelés vagy bringázás. Majd 5 perc felsőtest-, és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következik. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jön.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X