Főoldal > AKTUÁLIS > Fighters’ Run 2015-ben is – rengeteg újdonsággal!

Fighters’ Run 2015-ben is – rengeteg újdonsággal!

akadályfutásbiciklifighters runfutás
0

Írta:

Ki ne akarna elmenekülni a mindennapok elől és próbára tenni önmagát valami egészen másféle

Ki ne akarna elmenekülni a mindennapok elől és próbára tenni önmagát valami egészen másféle kihívásban? Erre alapozva indították el a Fighters’ Run eseménysorozatot a szervezők négy évvel ezelőtt.
 
A tavalyi év után 2015-ben is a Felix Promotion szervezésében kerül megrendezésre Magyarország egyedi, kreatív akadályokkal nehezített futóversenye. Az eddig is több kategóriában több korosztályt megcélzó viadal most újabb réteget vonzhat. Az idei esztendő egyik újdonsága, hogy már nem csak két lábon, de két keréken is próbára tehetik magukat a résztvevők, 2015. május 9-én, Csillebércen ugyanis a Fighters’ Run kiegészítő eseményeként Magyarország elsőszámú terepkerékpáros pályáján először kerül megrendezésre a Fighters’ Bike.

Győzd le önmagad! – szól a mottó. És hogy mi kell ehhez? Elsősorban elszántság, kitartás, nem árt némi fizikai és mentális erő, a legfontosabb azonban az akarat. No és a bajtársiasság. Merthogy az igazi harcos senkit nem hagy cserben, és segíti harcostársait. A Fighters’ Run kiváló csapat- és kapcsolatépítő program, igazi közösségi élmény akár egyedül, akár csapatban érkezik valaki.
Jellemzője az összességében teljesíthető pálya, ám egyes akadályok mégis kihívást jelentenek; szórakoztató, mégis komoly igénybevételt jelentő verseny. A Fighters’ Run eddigi résztvevői között akadt hetven év feletti és négy év alatti is.
Sőt, számos ismert személyiség is kipróbálta már magát a mindennapi életétől sokban vagy kevésbé, de mindenképpen különböző szituációban.

A Fighters’ Run már nem csupán akadályokkal nehezített futóverseny, az egész család számára kínál szórakozási és sportolási lehetőséget. Van egyéni és csapatverseny, az indulók csaknem fele nő, és a gyerekek is kipróbálhatják magukat a kifejezetten számukra épített pályán. A szervezők különös gondot fordítanak az eseményre kilátogató versenyzők és nézők kiszolgálására. A pályák kialakításánál rendkívül kreatívan használják fel a helyi adottságokat. „Mindenre akadályként tekintünk” – vallják –, „legyen az egy árok, kerítés vagy akár egy épületrom.” A kiegészítő programok pedig lehetővé teszik, hogy a már célba értek vagy csak kísérőként megjelent családtagok is jól érezzék magukat az eseményen.

A futás és kerékpározás szerelmesei már most beírhatják naptárukba a május 9-i verseny időpontját, de a családtagok se maradjanak otthon, mert igazi majális-hangulat vár mindenkit Csillebércen.

További információ:
www.fightersrun.com
www.fightersbike.com


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X