Főoldal > AKTUÁLIS > #mutihogyfutsz, és nyerj!

#mutihogyfutsz, és nyerj!

edzésfotózásfutásjáték
0

Írta: and

Itt a jó idő, mindenki megy a szabadba sportolni! Ugye már te is elővetted a szekrény mélyéről a futócipődet

Itt a jó idő, mindenki megy a szabadba sportolni! Ugye már te is elővetted a szekrény mélyéről a futócipődet, és nekiálltál edzeni? Ha igen, akkor dobd fel a futásodat egy kis játékkal! Fuss, fotózz és nyerj!

Hogy mit kell tenned?

Fotózd le és töltsd fel a kedvenc futópillanatod Facebookra, vagy  Instagramra #mutihogyfutsz hashtaggel. Egy pályázó egy fotóval vehet részt a játékon.

Fontos, hogy ha a Facebookra töltöd fel a fotót, akkor  előtte mindenképpen lájkold a Wellness+Cafe Facebook oldalát, majd a feltöltött fotónál a bejegyzés láthatóságát állítsd nyilvánosra, hogy a Wellness+Cafe oldal is láthassa a fotódat!

A fotókat folyamatosan feltöltjük a Wellness magazin Facebook-oldalára, külön albumban. A játék teljes időtartama alatt lehet szavazni a feltöltött képekre. Az 5 legtöbb lájkot kapott fotó közül a zsűri választja ki a legjobbat.

Játék időtartama: 2015. május 5. – 2015. május 30.

A zsűri tagjai:

Szabó Éva, a Wellness magazin főszerkesztője,
Lipóth Krisztina, a Wellness magazin művészeti vezetője – Ironman, többszörös féltávú triatlon teljesítő, többszörös maratonista és félmaratonista
Balla Hajnalka, a Wellness magazin újságírója, a WellnessCafe szerkesztője – ultrafutó (Ultrabalaton 212 km teljesítő, 24 órás OB-3.), többszörös maratonista és félmaratonista

Nyeremény:

1 szuper trendi Nike futó szett: egy nadrág, egy póló, egy fejpánt

nikemutihogyfutsz.jpg ()

A nyertesek értesítése:

A nyertest értesítjük a közösségi profil oldalán megadott elérhetőségen legkésőbb a zsűri döntését követő munkanapon.

FUSS ÉS JÁTSSZ TE IS!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X