Főoldal > AKTUÁLIS > Victoria Beckham még a maratonra is tűsarkúban ment!

Victoria Beckham még a maratonra is tűsarkúban ment!

Beckham házaspárcipődivatdivatikonfiúfutásfutóversenygyermekkényelmeskisfiúLondon Marathonmagassarkú cipőmaratonversenyVictoria Beckham
0

Írta: and

Victoria Beckham tett róla, hogy kitűnjön a tömegből a London Marathonon: a Spice Girlből lett divatikon 15 centis sarkakon tipegve

Victoria Beckham tett róla, hogy kitűnjön a tömegből a London Marathonon: a Spice Girlből lett divatikon 15 centis sarkakon tipegve tudatta a világgal, hogy ő igenis az eleganciára szavaz, még egy rangos futóversenyen is.

A 41 éves világsztár valószínűleg azért szavazott a tűsarkú, 1500 fontot érő Alaïa csizmára, mert szeretett volna egy igazán értékes és különleges darabban részt venni azon a versenyen, ahol egyik fia, Romeo is indult – a gyerekek mezőnyében futott, és az egész család nagyon büszke volt rá.

Sokan nem értették, Victoria miért nem vett fel inkább egy kényelmes, egyszínű sportcipőt, vagy egy egyszerű, de elegáns balerinacipőt, rajongói viszont nem döbbentek meg annyira azon, hogy kedvencük itt is az extravagáns, extra nőies tűsarkúra szavazott inkább.

Az is sokaknak feltűnt, hogy a híresség vékony ugyan, de nem annyira, mint néhány évvel ezelőtt, amikor sokan aggódtak túlzott soványsága miatt. „Sok minden változott, amit a családomnak köszönhetek. És annak, hogy az évek múlásával én is bölcsebb lettem” – magyarázta egy interjúban.

victoriacipo2.jpg ()„Már nem félek az öregedéstől, hiszen a legcsodálatosabb emberrel élhetem át, akit valaha is ismertem. David a lelki társam, az életünk pedig csodálatos” – mondta egy korábbi interjúban. Majd egy újabb kérdésre válaszolva megerősítette, hogy alakjával is elégedett.
 
„Nem vagyok az a típusú nő, aki nem ehet szénhidrátot. De a súlyomat sok mozgással tartom kordában: minden nap 6-8 kilométert futok a futópadon. Tudom, hogy nálam ez válik be. Mellette súlyzózom néha… tehát végül is saját magam személyi edzője is vagyok” – mesélte.

Emellett kislánya, a 4 éves Harper születése után visszatért a sztárok egyik kedvenc tréneréhez, Tracy Andersonhoz, aki hetek alatt ismét remek formába hozta őt. De mivel császármetszéssel szült, a megerőltető sportot egy ideig hanyagolnia kellett. 10 kilótól szabadult meg kislánya születése után, méghozzá tényleg rövid időn belül. És bár rengetegen támadták őt, mert állítólag napi ötmaroknyi ételnél nem fogyasztott többet, Victoria nem foglalkozott a kritikákkal.
 
A rosszindulatú pletykák a mai napig nem érdeklik, számára csak az a fontos, hogy ő tudja: vékony alakja is fontos számára, de közel sem annyira, mint egészsége, boldogsága és persze a családja – David Beckham, három fiuk és kislányuk –, akik miatt szeretne nagyon sokáig élni.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X