Főoldal > AKTUÁLIS > Sarah Jessica Parker majdnem bugyit villantott

Sarah Jessica Parker majdnem bugyit villantott

fotózásSarah Jessica ParkerSJPSzex és New Yorkszínésznősztár
0

Írta: and

Nem volt veszélytelen az a fotózás, amire Sarah Jessica Parker vállalkozott New Yorkban, a Bloomingdales áruh&

Nem volt veszélytelen az a fotózás, amire Sarah Jessica Parker vállalkozott New Yorkban, a Bloomingdales áruháznál. Már csak azért sem, mert a színésznő az épületen lévő feliratnál fényképezkedve nem kalkulálta be sem saját mozdulatai, sem az esetleges szélmozgások várható következményeit, így majdnem túl sokat mutatott magából a lent bámészkodóknak.

A Szex és New York filmek és sorozat 50 éves sztárja maga is meglepődött azon, hogy szoknyája feljebb libbent, mint amire számított. De aztán nyugtázta, hogy nem volt vészes a dolog, sőt, illetlenségbe sem torkollott, ezért – a lesifotósoknak pár grimasz megeresztése után – mosolyogva hagyta el a helyszínt.

sjp2.jpg ()

A rajongók persze így is tudtak olyasmiről beszélni, ami kivillant a szoknya alól, nevezetesen a világsztár izmos lábai. Tény, hogy Sarah Jessica szuper formában van. Korábban mi is megírtuk, hogy túlzásba is vitte a sportolást: hol túl vékony, hol túlságosan izmos volt.

De talán épp az anyaszerep miatt vált egyre fontosabbá, hogy saját magára is odafigyeljen és az egészségét csak még lényegesebbnek tartsa. Hiszen gyermekeinek a legjobb példát szeretné mutatni, ehhez pedig arra van szüksége, hogy testileg és lelkileg is remek formában legyen.

Egy barátja szerint azért néz ki egészségesebben, mert nemcsak többet eszik, hanem rendszerességre törekszik, és egészséges ételek kerülnek a tányérjára. Alacsony szénhidráttartalmú étrendet követ, de ez nem jelenti azt, hogy nélkülözne vagy éhes maradna.

Ha pedig a főétkezések közt megéhezik, egy kis mandulával vagy gyümölccsel csillapítja éhségét. A sportot pedig már nem viszi túlzásba, inkább egyensúlyra és ésszerűségre törekszik: kevesebb súlyzós gyakorlatot iktat be, inkább többet sétál és futkározik gyerekeivel.

sjp3.jpg ()

Erre valószínűleg a Turks- és Caicos-szigeteken töltött nyaralás során is volt lehetősége, ahol férje, Matthew Broderick és három gyerkőcük is vele töltődött fel a tavaszra: nagyfiuk, James Wilkie 12 éves, de ikerlányaik, Marion és Tabitha ötévesek.

„A gyerekek rengeteg szeretetet és vidámságot hoztak az életünkbe. Ha rájuk nézek, érzem, hogy minden rendben van az életemben” – nyilatkozta korábban a Szex és New York sorozat és filmek Carrie-je, aki a vízi sportok, többek közt a kajakozás szerelmese, amit a tavaszi vakációja során is gyakorolt.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X