Főoldal > AKTUÁLIS > Tündökölt a hercegnő, mindenki őt nézte

Tündökölt a hercegnő, mindenki őt nézte

alakAlbert hercegCharlene hercegnőForma-1hercegnőMonacoöltözékruhaszépségtest
0

Írta: and

Charlene hercegnő pontosan tudja, milyen a királyi megjelenés: II. Albert monacói herceg 37 éves felesége ezt

Charlene hercegnő pontosan tudja, milyen a királyi megjelenés: II. Albert monacói herceg 37 éves felesége ezt akkor is bebizonyította, amikor a Forma-1-es Monacói Nagydíjon megjelent férje oldalán.

Bokáig érő, fehér ruhát választott az alkalomra, ami nemcsak elől, a szoknya rész felskiccelésével, hanem a vállainál és a dekoltázsánál lévő testszínű betéteknek köszönhetően is vonzotta az emberek tekintetét.

Az sem kerülte el senki figyelmét, hogy Charlene milyen szépen visszanyerte vonalait fél évvel ikrei születése után. Jacques és Gabriella tavaly decemberben jöttek a világra, körülbelül két héttel a karácsony környékére kiírt időpont előtt.

Egykori úszóbajnok anyukájuk pedig amellett, hogy szeretettel és gondoskodással vette körül őket, néhány héttel a szülés után már alakja visszanyerésén is dolgozott. Ami a rendszeres sport újrakezdését illeti, azzal nem volt gondja, hiszen sportember, aki világéletében aktív életmódot követett.

Az úszás továbbra is része az életének, de már nem tudja elképzelni magáról, hogy versenyszerűen űzze. Emellett nagyon szereti a vízi sportokat, például a szörfözést, illetve korábban szívesen ment hosszú távú gyalogtúrákra is, de ezt most egy ideig a gyermekei miatt biztosan mellőzi.

hercegno2.jpg ()

Manapság inkább az edzőteremben tesz milliók által irigyelt alakjáért: Charlene rendszerint kardiózással és súlyzós edzéssel formálja a vonalait, de a nyújtás is mindig nagyon fontos részét képezi az edzéseinek.

Ami pedig az étkezéseket illeti, a gyönyörű hercegnő asztalára évek óta nem kerül hús, hiszen vegetáriánus. Azt mondja, sokan féltették, mondván, hogy várandósan biztosan nem tud elég fehérjét, vitamint, vasat és egyéb fontos anyagot bevinni a szervezetébe, ha nem eszik húst, de elmondása szerint ebből semmi probléma nem volt.

Albert herceg felesége abban hisz, hogy vegetáriánusan is lehet tápláló ételeket választani, illetve kiegyensúlyozottan, vitamindúsan étkezni. Nem mellesleg még jól is lehet lakni a vega finomságokkal.

Így sminkel Charlene
A hercegnő megengedhetné magának, hogy a legdrágább kencékkel szépüljön, de egyik ismerőse szerint a kevésbé tehetős lányok által is ismert BB krém, illetve olcsóbb szájfények is megtalálhatók a neszesszerében. Tehát nem a drága cuccokat halmozza, hanem a praktikus dolgokat, és az olyan sminktermékeket, amikben megbízik. Apropó smink, van egy trükkje, amit mindig bevet – főleg ha kevesebb ideje van arra, hogy kifesse magát: csak a szemét hangsúlyozza, ami egyrészt kiemeli, milyen szépek a szemei, másrészt pedig eltereli a figyelmet más pontokról, ahová nem kent vastagon makeupot.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X