Főoldal > AKTUÁLIS > Irina Shayk trükkös dekoltázzsal hódít

Irina Shayk trükkös dekoltázzsal hódít

alakgálaIrina Shaykmodellruhaszépségszupermodelltest
0

Írta: and

A párizsi amfAR gálán szebbnél szebb hírességek tették tiszteletüket, és persze a t&ouml

A párizsi amfAR gálán szebbnél szebb hírességek tették tiszteletüket, és persze a többség igyekezett, hogy valamivel felhívja magára a figyelmet. Irina Shayknak ez ebben a csillogó, elől-hátul trükkösen dekoltált ruhában sikerült is: aki csak megpillantotta, nem tudta levenni a szemét róla.

Sokan úgy vélik, ennél szebb nem is lehetett volna, mások pedig úgy gondolják, bármit viselhet, mert minden tökéletesen áll irigylésre méltó alakján. A 29 éves orosz modellnek megvannak a maga bevált fortélyai, hogyan őrizze vékony alakját – titka elmondása szerint a helyes táplálkozás és a rendszeres sport betartásában, illetve ezek megfelelő arányában rejlik.

A szépség már több mint öt éve edz Gelbald módszerével – ami a pilates és a box elemeit vegyíti –, hogy formában maradjon, és bikini-kész teste legyen. Igazi titka azonban, amivel eléri a feszes, tónusos hasizmokat, a szalaggal végzett pilates gyakorlatok.

Az edzés mindig is fontos szerepet töltött be az életében, és elmondása szerint ennek nem a soványsághoz van köze. „Ez nem azért van, mert még vékonyabb akarok lenni, hanem azért, mert jobban érzem magam, ha edzéssel kezdhetem a napom” – mondta.

A gyönyörű Irina élete állandó rohanásból áll, ám az étkezésre igyekszik odafigyelni. Elmondása szerint képtelen koplalni: számára az jelenti a legnagyobb boldogságot, ha pizzát ehet, ráadásul az ágyban heverészve. Ezt – vékony alakját elnézve – azért elég nehéz elhinni, de ha ő mondja, akkor biztosan így van.

irina2.jpg ()

Kedvenc étele az orosz pelmeni, ami leginkább a raviolihoz hasonló húsos falatkákat jelent. Mivel a szépség csak ritkán tud hazalátogatni szülőföldjére, nagyon hiányzik neki az orosz konyha, de amikor ideje engedi, összeüt valami hazai specialitást.

A modell számára nagyon fontos, hogy időnként különböző apróságokkal kényeztesse magát. „Nagyon szeretek néha csak úgy, önmagamért megtenni pár dolgot. Például, ha van egy kis szabadidőm, szívesen járok masszázsra” – mondta. 

Ezen kívül minden héten legalább egy alkalommal ellátogat a New York-i orosz gőzfürdőbe, ami nemcsak hazájára emlékezteti, hanem remek stresszoldó hatása miatt is hasznos és fontos számára.

Ezen kívül az apró dolgok is mindig feldobják: egy jól sikerült manikűrtől, egy új fehérneműtől vagy egy kedves bóktól azonnal szépnek és szexinek érzi magát. Emellett nagyon szereti az újdonságokat is: kolléganőihez, Kelly Brookhoz és Kim Kardashianhoz hasonlóan – kipróbálta a Jukari Fit to Fly edzéseket. A nyújtható övvel végzett mozgásforma az egész testet hatékonyan átmozgatja, és a vérkeringésnek is jót tesz.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X