Főoldal > AKTUÁLIS > Naomi Campbell extrém dekoltázst mutatott

Naomi Campbell extrém dekoltázst mutatott

alakdekoltázsmellmodellNaomi Campbellszépségszupermodelltest
0

Írta: and

A legnagyobb divatikonok tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy egy klasszikus (és sokak szemében épp ez&

A legnagyobb divatikonok tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy egy klasszikus (és sokak szemében épp ezért unalmas) ruhadarabot is szexivé lehet tenni, és ők azt is tudják, hogyan. Ehhez pedig még erőlködniük sem nagyon kell.

Így volt ezzel Naomi Campbell is a párizsi amfAR-gálán, ahol egy földig érő fekete ruhában pózolt a fotósok előtt. Öltözékének különlegességét egyrészt a ruha felskiccelése, másrészt pedig annak extrém dekoltázsa adta.

És bár a divathoz értők általában azt mondják, vagy felül mutass valamit, vagy a lábaidat villantsd meg, a kettő együtt ritkán jó, azért sokaknak bejött a 45 éves szupermodell ruhaválasztása.

naomic2.jpg ()

És persze remek alakja is számos dicséretet kapott, meg az örökké ismétlődő kérdést: vajon mi a titka? Naomi korábban azt mondta, szerinte ez a jó génekben és az átgondolt étrendben rejlik. Majd hozzátette, hogy mindig sok vizet iszik, étrendjébe sok gyümölcsöt, zöldséget, halat és tojást iktat be. A szénhidrátokat kerüli, viszont a diétás kólának és az ananásznak nem tud ellenállni.
 
A kilók ritkán szaladnak fel rá, de ha mégis így történne, gyorsan megszabadul tőlük a juharszirup diétát alkalmazva. Néhány napig csak víz, citromlé, juharszirup és cayenne-i bors elegyét fogyasztja, ami felpörgeti az anyagcserét, és turbó fokozatra állítja a fogyást.
 
Sokak szerint ez a diéta nemcsak egészségtelen, hanem veszélyes is: az elégtelen vitamin- és ásványi anyag bevitel és a drasztikus kalóriacsökkentés után bárki élettelenné és teljesen lehangolttá válhat, sőt, rossz közérzet vagy rosszullét is előfordulhat.

naomic3.jpg ()
 
Naomi ezért a lehető legritkábban igyekszik ehhez a drasztikus módszerhez folyamodni, de alakját elnézve nincs is erre szüksége. És abban is biztosak lehetünk, hogy sok sporttal is tesz is alakja megőrzéséért. 
 
Személyi edzőjével korábban heti négy alkalommal sportolt, amit 2013 nyarán történt szakítása után heti ötre emelt. Kardiózással, súlyzós gyakorlatokkal, majd csaknem egy órányi kick-boxal űzte el a stresszt és a szomorúságot ötéves kapcsolata lezárása után. Elmondása szerint a sport is sokat segített neki abban, hogy nem sokkal a szakítás után már úgy érezze: minden rendben lesz.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X