Főoldal > AKTUÁLIS > Nicole Kidman meglepően jól néz ki smink nélkül

Nicole Kidman meglepően jól néz ki smink nélkül

arccsaládférjgyereknicole kidmanplasztikaplasztikai műtétsminkszépségszínésznősztár
0

Írta: and

Ha rápillantasz Nicole Kidman nemrég készült képeire, neked mi furcsa azokon? Talán elsőre az tűnik fel, hogy

Ha rápillantasz Nicole Kidman nemrég készült képeire, neked mi furcsa azokon? Talán elsőre az tűnik fel, hogy a híres színésznő és családja alaposan be van öltözve, de ez annak ismeretében már nem is olyan meglepő infó, hogy a fotók Sydney-ben készültek, ahol most tél van.

De ha először a híresség arcára néztél, akkor neked is biztosan úgy tűnik, hogy nem, vagy alig visel sminket. És bizony sokkal természetesebb és szimpatikusabb látvány így, mint amikor tonnányi festékkel jelenik meg a vörös szőnyegen.

A rajongók többségének is bejön Nicole makeup nélküli megjelenése, és sokan szeretnék őt minél többször így látni a jövőben is. Sőt, a legtöbben abban is reménykednek, hogy talán végre örökre leáll a botoxszal, ami az elmúlt években rendszeresen alkalmazva már jócskán eltorzította a sztár vonásait.

nicolesmink3.jpg ()A 48 éves színésznő alakjára viszont nem lehet panasz. Nőiesen vékony vonalait elmondása szerint főleg bio ételeknek köszönheti, melyek nemcsak finomak és táplálóak, hanem vitaminokban is gazdagabbak lehetnek, mint vegyszerezett társaik. A sok vitamin és ásványi anyag pedig egészségünk és bőrünk szépségének megőrzésében is segíthet.

A színésznő az ételek minősége és vitamintartalma mellett arra is igyekszik odafigyelni, hogy mindig rendszeresen étkezzen. Naponta legalább ötször eszik, mindig kis adagokat. „Próbálok eleget enni. Többnyire salátát, halat és némi tésztát fogyasztok, de a magas zsírtartalmú ételeket kerülöm” – árulta el korábban.

Erre még jobban ügyel, mióta főzőcskézni kezdett otthon. Sokáig nem volt a konyha ördöge, de az utóbbi évek során rájött arra, milyen remek dolog a főzés. „Így mindig tudom, miből mennyit fogyasztok, és ha jól sikerült az étel, a dicséret is engem illet. Arról nem is beszélve, hogy nyugodtabb vagyok a családom elé kerülő ételeket illetően: tudom, hogy sem mesterséges anyagokat, sem tartósítószereket nem tartalmaznak” – mondta egy interjúban.  

Keith Urban felesége a rendszeres mozgást is beiktatta életébe: szeret úszni, gyakran fut a szabadban, ezen kívül jógázik, és heti egy-két alkalommal szívesen teniszezik is. Személyi edzője javaslatára gyakran jutalmazza meg magát egy kis extra tenisszel, mert a tréner szerint kedvenc mozgásformánk beiktatása egy jól működő jutalmazási forma, ami ráadásul egészséges is.

nicolesmink2.jpg ()

Edzője másik fontos tanácsát követve Nicole mindig váltogatja a könnyebb és nehezebb gyakorlatokat, illetve a kardiót és a súlyzózást. Így nem fárad el olyan hamar, és abban is biztos lehet, hogy 45-60 percnyi sporttal egész testét kiválóan át tudja mozgatni.

Korábban azt is elárulta, hogy két szépítő kezelésben hisz igazán. Az egyik a masszázs, ami testét-lelkét felfrissíti, a másik pedig – ami még fontosabb –, ha férjével és két kislányukkal, Sunday Rose-zal és Margaret Faith-el élvezheti az együtt töltött idő. 

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X