Főoldal > AKTUÁLIS > Szinte felismerhetetlen: így még biztosan nem láttad Rita Orát!

Szinte felismerhetetlen: így még biztosan nem láttad Rita Orát!

alakénekesnőRita Oraruhasztártest
0

Írta: and

Ha Rita Ora stílusát emlegetjük, ritkán állítjuk róla azt, hogy klasszikus és elegáns

Ha Rita Ora stílusát emlegetjük, ritkán állítjuk róla azt, hogy klasszikus és elegáns lenne, mert a 24 éves énekesnőhöz sokkal közelebb állnak az extravagáns, kihívó, vagy épp áttetsző darabok.

Legutóbb viszont olyan szofisztikált szerelésben kapták őt lencsevégre Londonban, hogy szerintünk még a sokat látott fotósok szája is tátva maradt a meglepetéstől. A világsztár egy kék miniruhában, sötét harisnyában és fekete magassarkúban jelent meg – nem is akárhol: egy olyan eseményen, mely során a koszovói elnökkel is találkozott, mert az ország tiszteletbeli nagykövetévé nevezték ki. 

A pristinai születésű híresség nagy megtiszteltetésnek érzi ezt a kinevezést, talán ezért is ragyogott. Rajongói pedig most is megjegyezték, hogy elegánsabb stílus ide vagy oda, kedvencük így is remekül néz ki.

ritakek2.jpg ()

Rita egyébként büszke lehet az alakjára, de a látszat ellenére nem szállt el magától. Sőt, nagyon is szerényen nyilatkozott, amikor egy korábbi interjúban arról kérdezték, mennyire elégedett magával.
 
„Egy kicsit sem. A fenekemet például nem igazán szeretem” – árulta el. Majd arról is beszélt, mit tesz vonalai és fittsége megőrzéséért. „Az edzések hozzátartoznak a heti feladataimhoz, minden héten kétszer 15-20 percen át végzem az edzőm által javasolt gyakorlatokat” – mondta.
 
Egy másik interjúból kiderül, hogy ezek a feladatok többnyire kardiózást jelentenek, illetve az énekesnő sokak által tökéletesnek tartott lábait formálják. „Lábemelések, súlyzós gyakorlatok, guggolás, kitörés, minden jöhet” – mesélte Rita.
 
Rita azt is elismeri, hogy számára az is remek formáló- és erősítő gyakorlat, ha néhány percen át magassarkúban táncol a színpadon. Illetve, ha a cipő biztonságosan tartja a bokáját, az is szuperhatékony módszer, ha ebben végzi a súlyzós gyakorlatokat, vagy néhányszor leguggol benne.
 
Arról nem beszélt, hogy ezek mellett hasizmait is rendszeresen erősíti a konditeremben, vagy akár otthon, önszorgalomból végzett felülésekkel, pedig a róla készült képeken egyre jobban látszik, hogy ezen a testrészén is dolgozik. Tavaly Los Angelesben, a Made In America fesztiválon mutatta meg kidolgozott hasizmait – még egy ok, amiért a rajongói büszkék lehetnek rá.
 
A diétát illetően viszont nem túl lelkes. Elmondása szerint próbál egészségesebben élni, és odafigyelni dolgokra, amit például a szépségszalonban elfogyasztott saláta is remekül bizonyít, de azt sem tagadja, hogy mivel koszovói származású, a balkán konyha ételeit is szereti – persze a zsírosabb falatokkal mértéket tart.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X