Főoldal > AKTUÁLIS > Dögös ruhákban fotóztatta magát Reese Witherspoon

Dögös ruhákban fotóztatta magát Reese Witherspoon

Reese Witherspoonruharuhamárkaszínésznősztár
0

Írta: and

Reese Witherspoon is azon hírességek közé tartozik, akik felismerték a közösségi médiá

Reese Witherspoon is azon hírességek közé tartozik, akik felismerték a közösségi médiában rejlő remek reklámlehetőségeket: a színésznő nemrég az Instagramon mutatta meg saját divatmárkájának néhány darabját. Az egyik képen egy kék, csíkos ruhában élvezi a nyarat, méghozzá egy függőágyban, a másik fotón pedig egy rózsaszín, virágos outfitben serénykedik a konyhában.

A nagyszüleiről – Dorothea Draper és William James Witherspoon – elnevezett márka nemcsak ruhákkal foglalkozik, hanem külföldi lapok „életmód brandként” emlegetik, tehát jóval szélesebb körben szeretné segíteni a nőket a mindennapok során – a márka honlapján táskákat, kiegészítőket és az otthonteremtéshez, -szépítéshez szükséges dolgokat is találunk. 

reeseruha2.jpg ()

De térjünk vissza Reese-hez! A 39 éves színésznő bármit viseljen is, mindig remekül néz ki – vékony, de nem túl sovány alakján szerintünk minden jól áll. Kisfia születése után, 2012 őszén úgy döntött, időt ad magának arra, hogy visszanyerje az alakját, amit be is tartott, nem hajszolta görcsösen a fogyást.

Még 2013 márciusának végén, mexikói nyaralása során néhány pluszkilót láthattunk rajta, amivel nincs is semmi gond, hiszen a sztár is ember – ahogy a kisgyerekes sztáranyuka is. 2014. január elején viszont már bátran viselte színes bikinijeit Hawaii-on. Nem takargatta magát, amit a külföldi lapok újságírói és olvasói is megjegyeztek.

Az Oscar-díjas színésznő jó példája is azt mutatja, hogy egy anyukának nem kell sürgetnie a fogyást. Ha pedig mégis úgy dönt, szeretne megszabadulni a feleslegtől, nem a gyorsdiéták és az őrült edzés hoz eredményt, hanem az átgondolt étrend, a rendszeres étkezések – egészséges alapanyagok felhasználásával –, valamint az eleinte kíméletes, rendszeres sport.

Reese-nek is ez vált be: a színésznő szeretné a szervezetének nőként és anyukaként is a legjobbat adni. Ezért igyekszik friss, egészséges hozzávalókból készült ételeket fogyasztani, figyelni a napi többszöri, kis adagokban történő étkezésre, és arra is, hogy gyerekeit is ebben a szellemben nevelje.

A sport mindig is jelentős szerepet játszott az életében. Harmadik terhessége előtt minden nap mozgott – általában mindig mást csinált, hogy ne unjon rá egyik mozgásformára sem. Nagyon szeret futni, jógázni és teniszezni, máskor pedig inkább spinningel, súlyzós gyakorlatokat végez, vagy ugrókötelezik. Ha barátnői ráérnek, akkor az edzőtermi sportot szívesen helyettesíti egy csajos kocogással. Ilyenkor általában mindent kibeszélnek, sokat nevetnek, és közben persze mozognak is a friss levegőn.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X