Főoldal > AKTUÁLIS > Gisele Bündchenre teljesen kiakadtak a kommentelők

Gisele Bündchenre teljesen kiakadtak a kommentelők

alakarcbőrférjGisele Bündchengyerekmodellplasztikaplasztikai sebészszépségszupermodellterhességtest
0

Írta: and

Bár modellként, anyukaként és jógarajongóként is milliók szimpátiáját

Bár modellként, anyukaként és jógarajongóként is milliók szimpátiáját nyerte el, azért Gisele Bündchent sem szereti mindenki. Sőt, sokan vannak, akik felháborodtak a szupermodell legutóbbi tettén – a kétgyerekes híresség Párizsban járt, ahol állítólag 11 ezer dolláros mell- és szemkörnyék-plasztikán esett át. Ez még nem minden: burkában érkezett a helyi, ismert plasztikai sebész rendelőjéhez, amivel kulturális- és vallási szempontból is ezrek ellenérzését keltette fel.

Bár az eset még júliusban történt, a kommentelők heteken át nem csitultak az ügyben: az egyik brit napilap internetes oldalán megjelent cikkhez még a mi írásunk születése előtti napokban is gazdagon fűztek nem éppen kedves megjegyzéseket. Gisele nem kommentálta a történteket, de egy időre „eltűnt” a közösségi médiából, még népszerű Instagram oldalára sem posztolt egy ideig semmit.

Akiknek nem a burka nem megfelelő élethelyzetben történő viselése fáj, az most nyilván azon háborog, hogy a szupermodell bizony nem volt őszinte a világgal, hiszen ő is beállt azon hírességek táborába, akik a szike segítségével őrzik szépségüket és fiatalságukat. Ráadásul a hírek szerint nem is most először tette ezt meg, csak ezúttal nagyobb nyilvánosságot kapott az esete.

giselleplasztika2.jpg ()

A kétgyerekes sztáranyuka ennek nyilván nem örül, hiszen inkább szakmai sikerei miatt szeretne bekerülni a lapokba. És persze szívesebben beszél kellemesebb dolgokról – például arról, hogy anyukaként is szereti megélni a fontos pillanatokat gyermekeivel. Arról nem is beszélve, mennyire feltölti a gyerekeivel töltött idő: imádja a négyéves Benjamint és a kétéves Viviant.

Az egészséges táplálkozásra és a rendszeres sportra pedig nemcsak munkája miatt figyel, hanem ez nála már életformává is vált. Kedvenc mozgásformái közé tartozik a Pilates és a jóga, ez utóbbit rendszeresen űzi kislányával együtt is.

A fotót feltöltötte az Instagramra is, ahol rajongók milliói olvadtak el a cuki képtől. „Köszönjük Fafi néninek, hogy megörökítette ezt a különleges pillanatot” – írta a 33 éves modell, aki egyébként már akkor is együtt jógázott a picivel, amikor ő még csak hathónapos volt. „Az én kis edzőpartneremmel, mielőtt dolgozni megyünk” – fűzte az akkor készült fotóhoz megjegyzésként a világsztár.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X