Főoldal > AKTUÁLIS > Karlie Kloss abbahagyja a modellkedést?

Karlie Kloss abbahagyja a modellkedést?

alakKarlie Klossmodellszépségszínésznőszupermodelltest
0

Írta: and

A 23 éves Karlie Klosst sokan a világ egyik legszebb modelljének tartják, és minden bizonnyal még é

A 23 éves Karlie Klosst sokan a világ egyik legszebb modelljének tartják, és minden bizonnyal még évekig nagy jövője lehetne a modellszakmában. Ő viszont minden jel szerint úgy dönt, hogy szegre akasztja a dizájnerruhákat – legalábbis egy időre.

Mint azt az egyik külföldi divatmagazinnak adott interjújában elmondta, nem akar 30 éves koráig várni, hogy folytathassa a tanulást, és hogy új kihívásokat keressen, hanem már most, ősztől egyetemre fog járni. Azt, hogy végül is melyik intézményt választja, nem tudjuk, de minden jel szerint New Yorkban akar majd maradni. 

Karlie egyébként nagyon jó példa arra, hogy a modellek milyen színes egyéniségek, és mennyire intelligensek is lehetnek – őt például mágnesként vonzza a technika és az informatika világa, és tavaly már elvégzett egy kurzust, ahol kódfejtést tanult.

Persze az a barátai szerint nem valószínű, hogy a divat világának hátat fordítana, csak arról van szó, hogy egy ideig szeretne mást csinálni, és a tanulással kapcsolatos terveire koncentrálna elsősorban.

Azt pedig szintén nem gondolnánk, hogy megfeledkezne az egészséges életmód fontosságáról – a rendszeres sportról, na meg a kiegyensúlyozott étkezésről. „Számomra a reggeli a legfontosabb étkezés, de ha tehetem, ezt kicsit később iktatom be. Ha otthon vagyok New Yorkban, szeretek tovább aludni. Ébredés után iszom egy protein shake-et, lehetőleg csokisat, majd megyek az edzőterembe, és csak délután 2 körül reggelizem” – árulta el.

karliek2.jpg ()

Ez a módszer számára bevált, és mint mondja, ekkor sokkal szívesebben lakmározik be gabonapehelyből, joghurtból, rántottából vagy épp palacsintából, mintha kora reggel kellene erőltetnie az evést.

„Ha viszont dolgozom, vagy utazom, nem egyszerű minden étkezést betartani, de általában sikerül. Sőt, élvezem annak az előnyeit, hogy olykor időzónát vagy országot váltok: Franciaországban nagyon szeretem csokis croissant-nal indítani a napom, Olaszországban pedig a friss gyümölcsök a kedvenceim” – mondta.

Az amerikai modell gyengéje a csokoládé, amit nemcsak önmagában szeret, hanem palacsintában, kedvenc vegán sütijeiben, protein shake-ben, műzliszeletben… egyszóval bármiben. A szépség másokat is szívesen elhalmoz finomságokkal, ugyanis egyik kedvenc időtöltése a sütés.

Ami pedig az edzéseket illeti, korábban elárulta, hogy a modellkedés előtt balettozott, és szerinte vékony alkatát is ennek köszönheti – amellett, hogy valószínűleg szerencsés géneket is örökölt, így kevésbé hajlamos a hízásra.

Persze napjainkban sem lazsál: szinte minden nap jár edzeni, ami nála általában futást, kick-boxot és súlyzós gyakorlatokat jelent. „Szerintem akkor lesz eredményes az edzésünk, ha ragaszkodunk ahhoz a rutinhoz, ami nálunk működik. A következetesség nagyon fontos. Emellett úgy gondolom, az edzés csak megfelelő diétával együtt hoz igazán jó eredményt” – árulta el.

Majd hozzátette, hogy igyekszik annyi szénsavmentes ásványvizet inni az edzések előtt és után, amennyit csak tud. „A folyadékbevitelről nem szabad megfeledkezni. Ez nemcsak a testünknek szükséges, hanem a bőrünk szépsége miatt is” – magyarázta, hozzátéve, hogy ez utóbbi érdekében próbálja mindig kialudni magát, és rendszeresen jár kedvenc szépségszalonjába oxigénes arckezelésre.

Ami pedig a stílust és a divatot illeti, szerinte nem az a lényeg, hogy a legdrágább cuccokat halmozd, hanem az, hogy a hangsúlyt helyezd inkább az ügyességre és a kreativitásra. „Ha igazán trendi szeretnél lenni, keverd a drágább cuccaidat olcsóbbakkal, és elsősorban olyan ruhákat hordj, amelyek csinosak és kényelmesek. Hidd el, nem lehetetlen ilyeneket találni, és sokkal szexibbnek fogod magad érezni, mintha kényelmetlen cuccokban feszengenél. Ha pedig úgy érzed, nagyobb változásra van szükséged, vágasd le a hajad – olcsóbb, mint egy új ruhatár, és utána garantáltan dögösebbnek érzed majd magad” – mondta Karlie Kloss.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X