Főoldal > AKTUÁLIS > Mély és szexi dekoltázst villantott Gwyneth Paltrow

Mély és szexi dekoltázst villantott Gwyneth Paltrow

alakdekoltázsGwyneth Paltrowmellszexiszínésznősztártest
0

Írta: and

Ha Gwyneth Paltrow-ra nézünk, az az érzésünk támad, hogy negyvenes éveiben járva magabiztosabb,

Ha Gwyneth Paltrow-ra nézünk, az az érzésünk támad, hogy negyvenes éveiben járva magabiztosabb, mint valaha: nemrég Rómában, a Valentino Haute Couture őszi-téli divatshow-ján jelent meg, méghozzá egy mélyen dekoltált, vörös estélyiben.

Sokak számára furcsa volt, hogy nemcsak az élénk színt, hanem a mély kivágást is bevállalta, megint mások azt kifogásolták, hogy vékony alakját eltakarta a lágy esésű, bővebb szabású ruha.

Pedig tény, hogy Gwyneth nagyon büszke az alakjára, amit időről időre tovább tökéletesít: januárban például szigorú diéta eredményeképpen ismét leadott pár kilót, és valószínűleg az edzéseken is változtatott, mert január végén készült képein vékonyabbnak is tűnt. 

Azt nem tudjuk pontosan, milyen szigorításokkal érte el a kétgyerekes színésznő a további karcsúsodást – valószínűleg még kisebb adagokat fogyasztott mindenből, vagy este 6 után már egyáltalán nem evett – , de az biztos, hogy korábban is jó formában volt, hiszen az egészséges életmód egyik legismertebb követője Hollywoodban: odafigyel az edzésre, és a táplálkozásban is komoly szabályokat állított fel saját maga, és családja számára is.
 
Gwyneth alacsony szénhidráttartalmú, glutén- és tejtermékmentes étrendet követ, mely mégis gazdag, ízletes és változatos étkezéseket tesz lehetővé. És még egy fontos szabályt betart, persze, többet is, de mi most ezt emelnénk ki: hogy sosem hagyja ki a reggelit, melynek során általában zöldséges omlettet eszik, mellé füstölt lazacot, szardíniával, avokádóval és gluténmentes kenyérrel.

gp2.jpg ()
 
És annak ellenére, hogy sokan kritizálják azért, mert gyerekei elé is ilyen ételeket tesz, a sztáranyuka úgy érzi, jól döntött, amikor az egész családot erre az étrendre állította át. Azt mondja, gyerekei egészségesek, aktívak, boldogok és kiegyensúlyozottak. Neki pedig anyukaként kötelessége azon fáradozni, hogy ez így menjen tovább.
 
Nemrég elárulta, hogy szívesen írna egy harmadik szakácskönyvet is, annak ellenére, hogy tavaly állítólag 1.6 millió dolláros veszteséggel zárt Goop nevű életmód honlapja. Szerinte viszont nem az anyagiakon van a hangsúly, hanem azon, ki miben hisz – márpedig az egészség nála tényleg a legfontosabb, szó szerint.
 
Az Oscar-díjas színésznő egyébként nemcsak a diétára, hanem a megfelelő edzésprogramra is odafigyel. Ebben a sztáredző Tracy Anderson segít neki, akivel a tánc és az aerobik elemeit is beépítik 10 naponta változó edzésprogramjába. Emellett a szőke híresség rendszeresen jógázik is, ami tapasztalatai szerint testét, lelkét és gondolkodását is formálja.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X