Főoldal > AKTUÁLIS > Rachel McAdams merész ruhában mutatta meg szexi alakját

Rachel McAdams merész ruhában mutatta meg szexi alakját

alakfilmRachel McAdamsszexiszínésznősztártest
0

Írta: and

Mindenkinek tátva maradt a szája, amikor Rachel McAdams megérkezett új filmje, a Southpaw manhattani premierjére.

Mindenkinek tátva maradt a szája, amikor Rachel McAdams megérkezett új filmje, a Southpaw manhattani premierjére. A színésznő egyszerre volt elegáns, ellenállhatatlan és szexi ebben a fekete szerelésben, aminek trükkös vállrésszel és háromszöges haskivágással készült felső része tett arról, hogy senki ne tudja levenni a szemét Rachelről.

A 36 éves sztár fantasztikusan nézett ki a dögös ruhában, és mivel a ruha alja elég hosszú volt, emellett gyémánt ékszerekkel és ízléses sminkkel tette kifinomulttá a megjelenését, az összhatás egy kicsit sem volt közönséges.

Sokan azt találgatták, hogy vajon milyen edzésmódnak köszönheti a híresség, hogy ilyen vékony, és hasa ilyen lapos. A rossz nyelvek és egy külföldi weboldal szerint nem feltétlenül sok sport van a dologban, hanem szigorú diéta: állítólag Rachel hajlandó sanyargatni magát, ha felszalad rá néhány pluszkiló.

A gyönyörű színésznő saját bevallása szerint persze csak a rendszeres étkezésnek, az egészséges ételeknek és a gyakori mozgásnak köszönheti fantasztikus alakját. Ellenáll a finomságoknak, és igyekszik egy nap sokszor keveset fogyasztani az egészséges hozzávalókból készült ételekből.

A Szerelmünk lapjai, Az időutazó felesége és a Sherlock Holmes című filmek sztárja emellett Jerry Owen személyi edző irányításával rendszeresen izzad az edzőteremben, szabadidejében pedig jógázik vagy biciklire pattan.

rmcadams2.jpg ()

De ha mégis felszalad rá pár kiló, állítólag kíméletlen diétázásba kezd: akár 14 napig is képes a juharszirup diétát követni. Ennek értelmében csak juharszirup, víz, cayenne-i bors és citromlé elegyét fogyasztja.

A diéta pártolói szerint ez a módszer rendkívül hatékony, mert nemcsak gyors és látványos fogyást biztosít, de hatékonyan méregteleníti is a szervezetet. Hátránya viszont, hogy a diétázó naponta csak 600 kalóriát vihet be a szervezetébe, ami kevesebb, mint egy egészséges nő számára ajánlott mennyiség harmada! Arról nem is beszélve, hogy a tápanyagok bevitele, illetve az étkezés öröme és változatossága is eltűnik.

Így Rachel talán hamar leadja azt a néhány pluszkilót, ami zavarja, ám nem ártana, ha a juharszirup diéta veszélyeit is figyelembe venné. Hiszen nemcsak elájulhat, hanem meg is betegedhet, ha ilyen keményen sanyargatja magát!

Rachel és a vegetáriánus étrend
Olyan időszak is volt az életében, amikor úgy határozott, vega lesz, de ezt nem bírta sokáig. „Rettenetesen fáradt voltam – talán azért, mert zöldség helyett tésztát ettem. Emiatt szerintem én voltam a valaha élt legegészségtelenebb vegetáriánus. De nem adom fel: szeretném újra kipróbálni, csak akkor majd jobban utánanézek, hogy a húsokat mivel lehet helyettesíteni” – nyilatkozta korábban egy amerikai magazinnak.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X