Főoldal > AKTUÁLIS > Rita Ora melltartóban ment bulizni

Rita Ora melltartóban ment bulizni

buliénekesnőmelltartóRita Oraszépségsztár
0

Írta: and

Kristályokkal kirakott, ezüstszínű melltartó és narancssárga alapon mindenféle mintákkal d&

Kristályokkal kirakott, ezüstszínű melltartó és narancssárga alapon mindenféle mintákkal díszített nadrág, Adidas sportcipő. Ezek első hallásra nem igazán illenek egymáshoz, de Rita Ora mégis úgy döntött, bevállalja egy szettbe, amikor néhány napja bulizni ment a hollywoodi Warwick Nightclubba.

A 24 éves énekesnő sokak szerint inkább úgy nézett ki, mintha fellépésen lett volna, de ő így is, úgy is teljesen természetesen járt-kelt feltűnő szerelésében, amit fekete körömlakkal és klasszikus hollywoodi glamourt idéző sminkkel tett teljessé.

Persze rajongóinak többsége nemcsak azt irigyli, hogy szinte bármit felvehet, mert mindent tud is viselni, hanem remek alakját is. Rita viszont ennek ellenére sem szállt el magától, sőt, nagyon is szerényen nyilatkozott, amikor egy korábbi interjúban arról kérdezték, mennyire elégedett magával.
 
„Egy kicsit sem. A fenekemet például nem igazán szeretem” – árulta el. Majd arról is beszélt, mit tesz vonalai és fittsége megőrzéséért. „Az edzések hozzátartoznak a heti feladataimhoz, minden héten kétszer 15-20 percen át végzem az edzőm által javasolt gyakorlatokat” – mondta.
 
Egy másik interjúból kiderül, hogy ezek a feladatok többnyire kardiózást jelentenek, illetve az énekesnő sokak által tökéletesnek tartott lábait formálják. „Lábemelések, súlyzós gyakorlatok, guggolás, kitörés, minden jöhet” – mesélte Rita.

ritao1.jpg ()
 
Rita azt is elismeri, hogy számára az is remek formáló- és erősítő gyakorlat, ha néhány percen át magassarkúban táncol a színpadon. Illetve, ha a cipő biztonságosan tartja a bokáját, az is szuperhatékony módszer, ha ebben végzi a súlyzós gyakorlatokat, vagy néhányszor leguggol benne.
 
Arról nem beszélt, hogy ezek mellett hasizmait is rendszeresen erősíti a konditeremben, vagy akár otthon, önszorgalomból végzett felülésekkel, pedig a róla készült képeken egyre jobban látszik, hogy ezen a testrészén is dolgozik. Legutóbb Los Angelesben, a Made In America fesztiválon mutatta meg kidolgozott hasizmait – még egy ok, amiért a rajongói büszkék lehetnek rá.
 
A diétát illetően viszont nem túl lelkes. Elmondása szerint néha próbál több gyümölcsöt enni, de az egyelőre nem igazán foglalkoztatja, hogy mi kerül a tányérjára. Olykor gyorskaját és kínait is eszik, és mivel koszovói származású, a balkán konyha ételeit is szereti – persze a zsírosabb falatokkal igyekszik mértéket tartani.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X