Főoldal > AKTUÁLIS > Emlékszel még rá? Így néz ki most a szappanoperák sztárja, Thalía

Emlékszel még rá? Így néz ki most a szappanoperák sztárja, Thalía

szappanoperaszínésznősztárThalia
0

Írta: and

A mexikói színésznőt nemrég egy jótékonysági eseményen fotózták le. Marimar,

A mexikói színésznőt nemrég egy jótékonysági eseményen fotózták le.

Marimar, Rosalinda – talán te is emlékszel az egyik, vagy mindkét sorozatra, melyek a magyar tévénézőkkel is megismertették Thalía Sodi nevét. A mexikói színésznő 23 éves volt, amikor első sorozatát sugározni kezdték a televíziós csatornák, a Rosalindával pedig öt évvel később került ismét a figyelem középpontjába.

Akkor 1999-et írtunk, de ő már tudhatta, hogy nem Mexikóban képzeli el az életét, hanem szeretne egy másik országban is szerencsét próbálni. Ez sikerült is neki: 2000-ben ment feleségül Tommy Mottola producerhez, aki egyébként Mariah Carey ex-férje. Azóta két gyerekük született: Sabrina Sakae 2007-ben és Matteo Alejandro 2011-ben.

Amióta férjhez ment, Thalía igazából a családjának él, és alig-alig vállal néha megjelenést – legyen szó akár film- vagy sorozatszerepről, akár rendezvényről. A közelmúltban viszont kivételt tett: az augusztusban megrendezett Apollo In The Hamptons jótékonysági rendezvényre elkísérte a férjét.

thalia2.jpg ()

Sokaknak feltűnt, hogy a producer jobb formába lendült, és rengeteget mosolyog neje mellett, Thalía pedig valósággal ragyogott. A sorozatsztár gyönyörűen volt sminkelve, szőke haján pedig látszott, hogy valószínűleg neves fodrászok festhették és száríthatták tökéletesre a rendezvény előtt.

Ami pedig a ruháját illeti, abban is az egyszerű és nagyszerűre voksolt: bő, földig érő, fehér ruhát viselt, érdekes nyakmegoldással, amit csak néhány ékszerrel egészített ki. De szerintünk bármit viselhetett volna, hiszen még napjainkban, 44 évesen is nagyon csinos.

Ezt egyrészt annak köszönheti, hogy nem ma kezdett el az egészséges étrenddel és a rengeteg mozgással barátkozni – személyi edzőt vett fel, akivel együttműködve rájött, melyek azok a sportok, amiket legszívesebben űz. Mivel lételeme a változatosság, kedvenc gyakorlatait váltogatja az edzések során. Ha pedig kikapcsolódásra vágyik, akkor nem fagyizni megy, hanem egy jógaórát vagy egy kis falmászást iktat be.

Xavier Orizaga Sodi dietetikus szerint Thalíának soha nem voltak súlyproblémái, mert tökéletesen tisztában van azzal, miből mennyit ehet. „Persze, eszik csokit és nasit is, de ezeket is aszerint választja ki, mennyire táplálóak” – mondta.

„Főleg gyümölcsöket, zöldségeket, gabonaféléket és proteint fogyaszt. Az egészséges étkezésben hisz, nem pedig abban, hogy koplalnia kellene, vagy mondjuk kés alá kellene feküdnie” – tette hozzá a dietetikus, talán azokra a pletykákra reagálva, melyek szerint állítólag Thalíának kivették egy-két bordáját, hogy még vékonyabb lehessen. Barátai szerint ez abszurd, hiszen elég megnézni néhány régi képet ahhoz, hogy láthassuk: a 165 cm magas színésznő mindig is ilyen vékony volt.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X