Főoldal > AKTUÁLIS > Filmbéli szeretőjével pózolt Eva Longoria

Filmbéli szeretőjével pózolt Eva Longoria

Eva LongoriafilmJesse Metcalfesorozatszerepszeretőszínésznősztárszületett feleségek
0

Írta: and

Emlékszel még a Született feleségek azon részeire, amikor Gabrielle boldogtalan volt Carlos mellett, ezért

Emlékszel még a Született feleségek azon részeire, amikor Gabrielle boldogtalan volt Carlos mellett, ezért viszonyba bonyolódott a szexi kertészfiúval? Nos, ennek már több mint 10 éve, hiszen mindez a sorozat első évadában történt, amit 2004-ben és 2005-ben sugároztak a tévécsatornák.

A Gaby-t játszó Eva Longoria és a kertész fiút, John-t alakító Jesse Metcalfe viszont szerintünk nem szenvedte meg az idő múlását, sőt, úgy látjuk, mindketten csodálatosan néznek ki – együtt is. A közelmúltban egy rendezvényen találkoztak újra, amit Eva nemcsak fotón örökített meg, hanem a képet Instagram oldalán is megosztotta rajongóival.

„Nézzétek, kivel futottam ma össze! A kedvenc kertészemmel!” – írta a sorozatszínésznő, posztját pedig a #DesperateHousewives és a #OneOfMyFavPeople (a kedvenc embereim egyike – a szerk) hashtagekkel is ellátta.

A képet elnézve számunkra hihetetlennek tűnik, hogy a híresség már 35, sőt, 40 éves is elmúlt. De a negyedik iksz után nem szomorodott el az idő múlása miatt, sőt, mintha még jobban érezné magát a bőrében… és ez látszik is rajta.

evajesse2.jpg ()

De ezt a testet Evának sem adják ingyen, ahogy mondani szokás. Az aerobik oktatóból lett sztár napi másfél-két órát sportol, ügyelve arra, hogy ezt soha ne rutinszerűen tegye. Ha egyik nap például jógázott, másnap kardiózik, súlyzós gyakorlatokat végez, vagy úszni megy, harmadnap pedig a barátaival túrázik egyet.
 
Ehhez a változatos edzéstervhez átgondolt étkezés is társul. „Abban is hiszek, hogy ami nem válik be, azt nem szabad erőltetni. Erre remek példa, hogy egy évig vegetáriánus voltam, és szinte csak zöldségeken, salátákon, friss gyümölcsön éltem. Tudom, ez elég szigorú felfogás, de azt hittem, működni fog. Nem így történt. Egy idő után rádöbbentem, hogy hiányzik a hús, ezért olykor ez is belefér az étrendembe” – nyilatkozta korábban.
 
Evának nem ez volt az első és egyetlen olyan eset az életében, amikor saját tévedésével kellett szembesülnie, és bizony nem kicsit volt fájdalmas a dolog. Mindannyian sajnáltuk, amikor 2011-ben házassága szörnyen rossz véget ért. Később együtt szorítottunk neki, amikor Eduardo Cruzzal (Penelope és Monica testvérével) randizott, de úgy tűnt, 2012 júniusában végleg szakítottak.

Később állítólag újra randizgatni kezdtek, de Evának a barátai szerint elege lett abból, hogy Eduardo nem tudja, mit akar. Ezzel együtt túlságosan befolyásolható alkat, akit testvérei – Penelope és Monica Cruz – meg tudtak ingatni Eva iránt táplált érzelmeiben.

Most pedig nagyon drukkolunk a Született feleségek sztárjának azért, hogy Jose Antonio Bastonnal sokáig tartson a boldogsága. Állítólag már szóba került köztük a szálak szorosabbra fűzése, de még mindig nem tudjuk, Eva készen áll-e a csalódásai után arra, hogy mélyen belevesse magát a szerelembe, és örülni tudjon a boldogságnak egy igazi férfi mellett, aki hercegnőként kezeli és imádja őt.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X