Főoldal > AKTUÁLIS > Fuss fel Budapest tetejére!

Fuss fel Budapest tetejére!

futásfutóeseményGellérthegyverseny
0

Írta:

Fuss Budapest tetején! Indulj te is a Salomon Hervis City Trail budapesti eseményén és tapasztald meg milyen az igazi v&

Fuss Budapest tetején! Indulj te is a Salomon Hervis City Trail budapesti eseményén és tapasztald meg milyen az igazi városi terepfutás! 9 és 4,5 kilométeres távon, vagy a lépcsőfutáson vehetsz részt. A családodat se hagyd otthon, hiszen a gyerekek is belekóstolhatnak a terepfutásba.

Szeptember 19-én ismét Salomon Hervis CityTrail lesz Budapesten, a Gellérthegyen. A rendezvény különlegessége, hogy ritkán lehet versenyt futni a főváros eme páratlan kilátást nyújtó helyszínén. A vállalkozó kedvű sportolók 4.5 és 9 kilométeres távokon is megmérettethetik magukat, de emellett lesz gyermek futás és lépcsőfutó verseny is.

Idén is az a cél, hogy tovább népszerűsítsék a Salomon CityTrail koncepcióját, melynek lényege, hogy arra buzdítsák a futást kedvelő városiakat, hogy bátran fedezzenek fel új útvonalakat a lakóhelyük környékén, legyenek kíváncsiak és kalandvágyók, ne csak a szokásos napi edzést végezzék, hanem járjanak nyitott szemmel, hogy olyan dolgokat vehessenek észre, amelyeket a megszokott úton eddig nem láttak. Ez a CityTrail: terepfutás élménye és szabadsága városi környezetben. Ami pedig garantált, hogy a résztvevők eddig ismeretlen arcát fogják felfedezni a Gellérthegynek, Budapest egyik ékkövének.

Részletes program a verseny honlapján érhető el: http://mienkaterep.info/

A videós beharangozót nézd meg itt!

salomonlogo.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X