Főoldal > AKTUÁLIS > Naomi Campbell extramerész ruhát választott

Naomi Campbell extramerész ruhát választott

alakmodellNaomi Campbellruhasztárszupermodelltest
0

Írta: and

Felül ezüst, alul fekete, hátul semmi. Röviden így lehetne összefoglalni, milyen ruhában jelent meg Naomi

Felül ezüst, alul fekete, hátul semmi. Röviden így lehetne összefoglalni, milyen ruhában jelent meg Naomi Campbell néhány nappal ezelőtt New York City-ben, egy partin. A szupermodell öltözéke elől-hátul trükkös volt: hátát majdnem teljesen szabadon hagyta, elől pedig egy látványos felvágás miatt ügyelnie kellett a mozdulataira.

Egyesek szerint a 45 éves modell egy kicsit jobban ügyelhetett volna arra, hogy a korának megfelelő ruhát válasszon, mások szerint viszont így is elragadó és szexi volt. Az pedig mindenki számára egyértelmű, hogy az alakja kifogástalan – ennek megőrzésére is szán időt, hiszen működjön bármilyen jól az anyagcseréje, és rendelkezzen bármilyen szuper génekkel, azért ezt az alakot – ahogy mondani szokás – senkinek nem adják ingyen.

naomiezust2.jpg ()

Személyi edzőjével korábban heti négy alkalommal sportolt, amit 2013 nyarán történt szakítása után heti ötre emelt. Kardiózással, súlyzós gyakorlatokkal, majd csaknem egy órányi kick-boxal űzte el a stresszt és a szomorúságot ötéves kapcsolata lezárása után. Elmondása szerint a sport is sokat segített neki abban, hogy nem sokkal a szakítás után már úgy érezze, ismét egyenesbe kerül lelkileg.

Naomi egyébként az étkezésre is odafigyel. Mindig sok vizet iszik, étrendjébe sok gyümölcsöt, zöldséget, halat és tojást iktat be. A szénhidrátokat kerüli, viszont a diétás kólának és az ananásznak nem tud ellenállni.

naomiezust3.jpg ()A kilók ritkán szaladnak fel rá, de ha mégis így történne, gyorsan megszabadul tőlük a juharszirup diétát alkalmazva. Néhány napig csak víz, citromlé, juharszirup és cayenne-i bors elegyét fogyasztja, ami felpörgeti az anyagcserét, és turbó fokozatra állítja a fogyást.
 
Sokak szerint ez a diéta nemcsak egészségtelen, hanem veszélyes is: az elégtelen vitamin- és ásványi anyag bevitel és a drasztikus kalóriacsökkentés után bárki élettelenné és teljesen lehangolttá válhat, sőt, rossz közérzet vagy rosszullét is előfordulhat. Naomi ezért a lehető legritkábban igyekszik ehhez a drasztikus módszerhez folyamodni, de alakját elnézve nincs is erre szüksége.

Ítélet született 2009-es bántalmazási ügyében: Naomit soha nem a visszafogottságáról és nyugodt természetéről ismertük: alkalmazottak és fotósok sora tudna mesélni arról, milyen könnyen elveszíti fejét. Elég könnyű kihozni a sodrából, ami egy paparazzónak is sikerült, még 2009-ben, amikor a szupermodell akkori szerelmével, Vladimir Doroninnal nyaralt Olaszországban. A szépségnek nem volt ínyére a felbukkanó fotós viselkedése, meg is ütötte őt a táskájával, aminek következtében a fényképész szeme megsérült, de körülbelül három nap alatt meg is gyógyult. Egy szicíliai bíróság augusztus végén 6 hónap felfüggesztett börtönre ítélte a modellt bántalmazásért.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X