Főoldal > AKTUÁLIS > Szexi fotót osztott meg magáról Naomi Campbell

Szexi fotót osztott meg magáról Naomi Campbell

alakfotómodellNaomi Campbellposztszupermodelltest
0

Írta: and

Naomi Campbellt nem hiába nevezték el évekkel korábban „a párductestű modellnek” – erre az

Naomi Campbellt nem hiába nevezték el évekkel korábban „a párductestű modellnek” – erre az elnevezésre büszke, és a mai napig méltó is: ezt a közelmúltban egy bikinis fotója is megerősítette, amit Instagramon osztott meg a világgal.

A képen a 45 éves szupermodell egy hajón pihen zöld, mintás fürdőruhájában, és láthatóan nem nagyon foglalkozik a világgal… a képet lényegre törően a #Sunday és a #Relax hashtagekkel látta el, vagyis vasárnapját a pihenésnek szentelte.

Az pedig mindannyiunk számára egyértelmű, hogy alakja megőrzésére is szán időt, hiszen működjön bármilyen jól az anyagcseréje, és rendelkezzen bármilyen szuper génekkel, azért ezt az alakot – ahogy mondani szokás – senkinek nem adják ingyen.

naomibikini2.jpg ()

Személyi edzőjével korábban heti négy alkalommal sportolt, amit 2013 nyarán történt szakítása után heti ötre emelt. Kardiózással, súlyzós gyakorlatokkal, majd csaknem egy órányi kick-boxal űzte el a stresszt és a szomorúságot ötéves kapcsolata lezárása után. Elmondása szerint a sport is sokat segített neki abban, hogy nem sokkal a szakítás után már úgy érezze, ismét egyenesbe kerül lelkileg.

Naomi egyébként az étkezésre is odafigyel. Mindig sok vizet iszik, étrendjébe sok gyümölcsöt, zöldséget, halat és tojást iktat be. A szénhidrátokat kerüli, viszont a diétás kólának és az ananásznak nem tud ellenállni.
 
A kilók ritkán szaladnak fel rá, de ha mégis így történne, gyorsan megszabadul tőlük a juharszirup diétát alkalmazva. Néhány napig csak víz, citromlé, juharszirup és cayenne-i bors elegyét fogyasztja, ami felpörgeti az anyagcserét, és turbó fokozatra állítja a fogyást.
 
Sokak szerint ez a diéta nemcsak egészségtelen, hanem veszélyes is: az elégtelen vitamin- és ásványi anyag bevitel és a drasztikus kalóriacsökkentés után bárki élettelenné és teljesen lehangolttá válhat, sőt, rossz közérzet vagy rosszullét is előfordulhat. Naomi ezért a lehető legritkábban igyekszik ehhez a drasztikus módszerhez folyamodni, de alakját elnézve nincs is erre szüksége.

Ítélet született 2009-es bántalmazási ügyében Naomit soha nem a visszafogottságáról és nyugodt természetéről ismertük: alkalmazottak és fotósok sora tudna mesélni arról, milyen könnyen elveszíti fejét. Elég könnyű kihozni a sodrából, ami egy paparazzónak is sikerült, még 2009-ben, amikor a szupermodell akkori szerelmével, Vladimir Doroninnal nyaralt Olaszországban. A szépségnek nem volt ínyére a felbukkanó fotós viselkedése, meg is ütötte őt a táskájával, aminek következtében a fényképész szeme megsérült, de körülbelül három nap alatt meg is gyógyult. Egy szicíliai bíróság augusztus végén 6 hónap felfüggesztett börtönre ítélte a modellt bántalmazásért.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X