Főoldal > AKTUÁLIS > Beyoncé kirakta, amije van

Beyoncé kirakta, amije van

alakBeyoncéénekesnőházaspárJay Zmellruhasztártest
0

Írta: and

Ha láttad a Producerek című darabot, akkor talán emlékszel Ulla örökérvényű igazság&aacute

Ha láttad a Producerek című darabot, akkor talán emlékszel Ulla örökérvényű igazságára, amiről dalt is írt „Amid van, azt mutasd!” címmel. Nos, azt nem tudjuk, Beyoncé látta-e az előadást, de akár ez is lehetne a címe annak a fotónak, amit nemrég Instagramon osztott meg követőivel.

A képen az látszik, hogy férje, Jay Z áll mögötte, átfogja hátulról, ezáltal még jobban kiemelve a 34 éves világsztár egyébként is látványos dekoltázsát – amit egyébként aranyszínű ruhájának szexi felvágása is még kihívóbbá tett.

bey2.jpg ()

A világsztár egyébként nemcsak szerelmét vállalja büszkén, hanem vonalait is. De bizony megdolgozik azért, hogy megőrizze ezt a szuper formát: rendszeresen sportol, odafigyel az egészségére, és olykor új étkezési szokásokat, étrendeket is kipróbál – nem diétázik, mert ezek sikerében már nem hisz, inkább a táplálkozásán változtat.

Így 2013-ban a vegán étrend követője lett férjével, Jay-Z-vel. A dolog úgy indult, hogy karácsonyig nem esznek állati eredetű táplálékot, de a dolog annyira bejött nekik, hogy 2014 első hónapjaiban is a sztárpár húsmentes mindennapjairól cikkeztek a lapok.
 
Ha kitartanak elhatározásuk mellett, könnyen lehet, hogy évekre vegánok akarnak majd maradni. Jay-Z is írt erről egy korábbi blogbejegyzésében. „A pszichológusok azt mondják, 21 nap kell ahhoz, hogy legyőzd egy régi szokásod, vagy kialakíts egy újat. A 22. napon már nyert ügyed van.”

bey3.jpg ()
 
„Egy nagyon jó barátom vegán, és ő bátorított, hogy próbáljam ki egy ideig a csak növényi alapú reggelit. Nekem bevált, sokkal jobban érzem így magam. És egyszerűen helyes lépésnek tűnik, hogy így étkezzem” – folytatta.
 
bey4.jpg ()Felesége pedig úgy tűnik, ebben is remek partner, ahogyan néha a közös edzésekben is – bár ezt az énekesnő turnéja miatt mostanság nehezebben tudják összehangolni. Beyoncé viszont egyedül sem csügged, inkább intenzív kardióedzéseken izzad, súlyzózik vagy más, személyi trénere által javasolt gyakorlatokat végez a konditeremben.

Ciki vagy cuki Beyoncé farmerszettje?
Ha nem kell szűk fellépőruhákban vagy estélyikben parádéznia, Beyoncé is szívesen bújik kényelmes ruhákba. Nemrég viszont nem mindenki tetszését sikerült elnyernie azzal a farmer összeállítással, amiben pizzázni indult férjével New Yorkban. A rajongók egy részének bejön, míg mások úgy gondolják, külön-külön a farmering és a kantáros nadrág is menő lehetett volna, más ruhadarabokkal kiegészítve, de így, együtt túl slampos összhatást keltett. Te mit gondolsz erről a szettről?

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X