Főoldal > AKTUÁLIS > Demi Lovato teljesen meztelenre vetkőzött

Demi Lovato teljesen meztelenre vetkőzött

Demi LovatofotózásmeztelenruhasminkVanity Fair
0

Írta: and

Demi Lovatónak élete talán legnehezebb fotózásán kellett helyt állnia nemrég, méghozz&

Demi Lovatónak élete talán legnehezebb fotózásán kellett helyt állnia nemrég, méghozzá több okból is. Az egyik, hogy a fotózást megelőző napon hunyt el a dédnagyapja, akivel nagyon közel álltak egymáshoz, a másik pedig az volt, hogy ruha és smink nélkül fotózták, ráadásul az ő kérésére a képeket utólag nem is retusálták.

A híres-neves Vanity Fair magazinnak Patrick Ecclesine készítette a képeket egy manhattani szállodában, és később elmondta, hogy a 23 éves énekesnő teljesen maga alatt volt a közös munka alatt, de elképesztő lelki erővel állta a sarat. Demi önmagát és a magabiztosságát szeretné megmutatni ezekkel a képekkel, és nem utolsósorban új korongját, az október 16-án megjelenő Confidentet (magabiztost jelent – a szerk.) is promotálja.

demil2.jpg ()

A Disney sztárból lett énekesnő és X-Factor mentor egyébként eléggé belejött a meztelenkedésbe, ugyanis a Complex magazin borítóján is hiányos öltözékben – egy kis kék bugyit és magassarkú szandált viselve – dől neki egy nagy, sárga, felfújható banánnak.

Rajongóit megosztják a képek: egyesek szerint nem kellene túlzásba vinni a meztelenkedést, mert nemcsak így lehet lemezeket eladni, mások viszont nem kifogásolják Demi pucér képeit, hiszen a 23 éves sztár remek formában van. Ezt manapság már egészséges életmódjának köszönheti, de ez nem volt mindig így – korábban a drogokkal is meggyűlt a baja.

„Még soha nem beszéltem erről, de a drogot mindenhová el tudtam rejteni. Szó szerint felcsempésztem repülőkre is, és amikor az első osztályon mindenki elaludt, ott használtam, vagy kimentem a mosdóba. Ha pedig volt velem olyan ember, aki nem drogozott, és mindig figyelt rám, akkor is megtaláltam a módját, hogy kokainhoz jussak” – árulta el egy 2013-ban készült interjúban.

A döbbenetes beszélgetés során Demi beismerte, hogy remekül manipulál embereket, és a drog hatására ezt folyamatosan meg is tette. Leginkább az anyukáját, Diannát befolyásolta, aki, bár sejtette, hogy a lánya szed valamit, de eleinte nem akart ezzel szembenézni, majd saját maga előtt is letagadta a nyilvánvaló tényeket.

demil3.jpg ()

„A világ minden segítségét megkaphattam volna, de nem akartam. Azt hiszem, 19 évesen volt egy olyan pillanatom, amikor felismertem, hogy alkoholistaként viselkedem. Már nem arról volt szó, hogy lázadozom, közben jól érzem magam, hanem arról, hogy ebbe tönkremehetek, és ezt nem akartam. Tudtam, hogy össze kell szednem magam” – mondta.

Étkezési zavarairól is őszintén beszélt: 8-9 éves korában kezdődtek a bajok, először túlevéssel, majd koplalással. „Eleinte, ha sütit sütöttem, megettem egy egész tepsivel. Majd innen eljutottam odáig, hogy utáltam a testem, és koplalni kezdtem. Éheztettem magam, vívtam a magam harcait, míg el nem jutottam arra a pontra, hogy vagy leállok ezzel, vagy meg fogok halni” – árulta el.

Nem Demi volt viszont az egyetlen a családban, akinek segítségre volt szüksége: anyukája is szenvedett a depressziótól és az étkezési zavaroktól, így együtt kértek segítséget. Az orvosi kezelés és a terápia hatása nem is maradt el, hiszen mára mindketten jól vannak, kiegyensúlyozottak, sőt, Dianna szerint most lettek csak igazán egy család. „Olyan büszke vagyok a lányomra, és boldog vagyok, hogy a dolgok jóra fordultak” – mondta a mama.

Napjainkban kiegyensúlyozott diétával és rendszeres sporttal tesz azért, hogy megőrizze testi-lelki egyensúlyát. „Heti 5-6 edzést iktatok be a személyi edzőmmel, de nem a fogyás miatt, hanem azért, mert egyszerűen szükségem van a sportra ahhoz, hogy kiegyensúlyozott maradjak és oldjam a stresszt. Sokat futok, bicajozom, bokszolok és jógázom” – sorolta Demi.

Fotó: Daily Mail, Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X