Főoldal > AKTUÁLIS > Mihalik Enikő meztelenül mutatta meg gömbölyödő pocakját

Mihalik Enikő meztelenül mutatta meg gömbölyödő pocakját

BalatonmeztelenMihalik Enikő
0

Írta:

A sztár láthatólag nagyon élvezi a terhességet.

Mihalik Enikő terhessége alatt sem hagy minket gyönyörű fotók nélkül. Folyamatosan készít fantasztikus képeket, ahol mindig büszkén mutogatja gömbölyödő pocakját, amit láthatólag az Instagram-követői is nagyra értékelnek, hiszen rengeteg lájkkal jutalmazzák érte. Legutóbb sem történt ez másként! Ezúttal a modellről anyaszült meztelenül készült felvétel, amint éppen sütkérezik a gyönyörű napfényben a Balatonnál.

Mihalik Enikő március elején jelentette be, hogy férjhez ment Korányi Dávidhoz, és első gyermeküket várják, aki kislány lesz. A modell az interjúban elárulta, hogy New Yorkban szeretné megszülni a kicsit, és az első 3 évben vélhetőleg Budapest és New York között ingáznak majd párjával.

(címlapfotó: Mihalik Enikő/Instagram)


További cikkeink a témában

Bükfürdő

Ilyen egy igazán pazar hétvége Bükfürdőn

Írta:
0

Nemrégiben megújult a Greenfield Hotel Golf&Spa: belső tereik felújításra kerültek, újjászületett spa- és wellnessrészlegük, szobáik új, modern és elegáns külsőt kaptak. Ennek apropóján látogattunk el Bükfürdőre, hogy meglessük, milyen egy igazán pazar külsővel rendelkező hotelben eltöltött hétvége.

Kövess Facebook-on!
X