Főoldal > AKTUÁLIS > Elképesztően szexi az 50 éves Liz Hurley!

Elképesztően szexi az 50 éves Liz Hurley!

Elizabeth HurleyEmpire State BuildingLiz HurleymodellNew Yorkszínésznősztár
0

Írta: and

Nagy megtiszteltetés érte Liz Hurley-t: William P. Lauderrel ő kapcsolhatta fel New York City-ben az Empire State Building ró

Nagy megtiszteltetés érte Liz Hurley-t: William P. Lauderrel ő kapcsolhatta fel New York City-ben az Empire State Building rózsaszín fényeit, amivel az Estée Lauder mellrákellenes kampányára és az önvizsgálat fontosságára hívják fel a figyelmet.

A modell-színésznő a megtiszteltetéshez méltóan öltözött fel: pánt nélküli, egyszerű de nagyon elegáns rózsaszín ruhájában káprázatosan nézett ki az eseményen. Nemcsak csinos volt, hanem üdeségét látva azt is nehéz elhinnünk, hogy már az ötödik ikszen is túl van.

liz2.jpg ()

Bár a sztárvilágban ma már nem túl divatosak a gyorsdiéták – a legtöbb színésznő kiegyensúlyozott és változatos étkezésre, valamint a rendszeres mozgásra esküszik –, Liz Hurley a pletykák szerint néha mégis beveti ezeket.
 
Azt beszélik róla, hogy bombaalakja megőrzése érdekében a legbutább fogyókúráknak és a legelképesztőbb önsanyargatásnak is hajlandó magát alávetni. Egyes források szerint gyakran tart káposztaleves-kúrát, ami alaposan felpörgeti az anyagcserét: ezzel a diétával egy hét alatt akár öt kilónak is búcsút mondhat. Ilyenkor a levesből bármennyit lehet fogyasztani, mellé pedig járhat egy kevéske barna rizs, tej, görögdinnye, vagy zöldség- és gyümölcslé a diéta bizonyos napjain.
 
Azt nem tudjuk, ebből mi az igazság, de azt igen, hogy a kalóriákat mindig számolja. Korábban egy külföldi lapnak elmesélte, hogy az alkoholtartalmú italokban is nézi a kalóriák számát, ezért a bort vodkára cserélte le. „Ha meghívnak egy rendezvényre, bor helyett vodkát kérek, ásványvízzel és citrommal” – árulta el a szép Liz.
 
Sokan tudják róla, hogy lemondott a kávéról, de állítólag nemcsak erről. Azt pletykálják róla, hogy 2002-ben, kisfia születése után csak egy-egy maréknyi aszalt gyümölcsön élt éjszakánként, amikor a kis Damian mellett virrasztott. Nappal pedig mindössze egyszer evett: némi párolt halat barna rizzsel.

liz3.jpg ()
 
Emellett folyton a taposógépen és a futópadon töltötte az idejét, hogy leadja azt a 24 kilót, amit terhessége alatt felszedett. Ezt végül 3 hónapnyi kitartó munkával el is érte, de mi úgy gondoljuk, sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb kismama lett volna, ha a fogyás hajszolása helyett kisbabájára és saját igényeire figyel.
 
Az 50 éves híresség azt mondja, manapság aktív életet él, és persze figyel az egészségére, de az édességek tekintetében is engedékenyebb önmagával: ha nassolnivalóra vágyik, egy kanálnyi jégkrémet vagy magas kakaótartalmú, lehetőleg bio étcsokoládét majszol, de csak egy-két kockányit.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X