Főoldal > AKTUÁLIS > Emily Blunt ízlésesen villantotta meg szexi hasát

Emily Blunt ízlésesen villantotta meg szexi hasát

Emily Bluntfilmszínésznősztár
0

Írta: and

Emily Blunt olyan filmekben nyűgözte le a közönséget és a kritikusokat, mint például Az ördög

Emily Blunt olyan filmekben nyűgözte le a közönséget és a kritikusokat, mint például Az ördög Pradát visel, a Sorsügynökség, Az ifjú Victoria királynő, a Looper – A jövő gyilkosa, a Vadregény vagy A holnap határa, de nemrég ismét bebizonyította azt is, hogy akkor sincs párja, ha meg kell jelenni valahol (méghozzá csinosan, kicsit dögösen, de ízlésesen).

A Golden Globe-díjjal is kitüntetett sztár nemrég Spanyolországban, a San Sebastian filmfesztiválon vonta magára mindenki figyelmét, amikor egy Jonathan Saunders által tervezett színes csíkos szoknyában és ahhoz illő felsőben jelent meg az eseményen. A két ruhadarab közt pedig épp csak hogy kivillantotta a hasát, ami egyszerre volt ártatlan, játékos és szexi.

A 32 éves színésznő nemcsak színészi munkáját veszi komolyan, hanem azt is, hogy megjelenése, illetve alakja is megfeleljen az aktuális munkájának. A Sorsügynökség című moziban anno úgy vállalta Elise, a balerina szerepét, hogy azelőtt soha nem balettozott, de mindent megtett a tökéletes balerina külsőért.

emilyblunt2.jpg ()

„Táncolni tudok ugyan, de azelőtt soha nem volt a lábamon balettcipő. Szóval az, hogy megkaptam a szerepet, tulajdonképpen még könnyű volt. A felkészülés viszont már nehezebb feladatnak bizonyult, kemény edzések vártak rám” – mondta egy interjúban.

Emily-nek 6 hete volt felkészülni Elise szerepére, és nem is vesztegette az értékes időt: hetente hatszor járt személyi edzőjéhez New York City-be, ahol kétórás boot camp edzéseket végeztek. A gyakorlatok közt megtalálható volt többek közt a kardió és a rezisztencia edzés is.

„Kimerítő volt. Az edzéseken megtapasztaltam, mennyire kitartó is vagyok. A cél persze nem az volt, hogy kikészüljek, hanem az, hogy mielőbb olyan legyen a testem, mint egy táncosnőé” – nyilatkozta. 

Ha nem készül filmszerepre, a hírességnek akkor is fontos a rendszeres mozgás. Majdnem minden nap sportol valamit, többnyire edzőterembe jár – legalább heti 3-4 alkalommal –, ahová általában férje, John Krasinski kíséri el. „John csodálatos ember, és a legjobb edzőpartner, akit csak ismerek” – mondta korábban.

A színésznő egyébként a jóga és a Pilates nagy rajongója, de személyi edzőjével, AJ Johnsonnal régebben is mindent kipróbált, a túrázástól a kardión és az erősítő gyakorlatokon át az intervallum edzésig.

Amellett, hogy a sportot az élete részének tekinti, Emily az egészséges táplálkozást is természetesnek veszi. „Sok zöldség és gyümölcs kerül az asztalunkra, és persze rengeteg szénsavmentes ásványvizet iszom, anélkül el sem indulok otthonról” – árulta el.

Majd hozzátette, hogy nemcsak az evést és a finom ételeket szereti nagyon, hanem a tévés főzőshow-kat is. Ha szombatonként otthon van, legszívesebben egész nap a Food Networkot nézi, ahonnan gyakran merít inspirációt is.

„Az pedig szerintem butaság, hogy olykor ne férne bele egy kis tészta vagy más szénhidrát, szerintem csak a mértékletességre kell ügyelni. Amikor legutóbb Párizsban voltam, nem tudtam kihagyni a sajtokat és a kenyeret, de úgy érzem, jól tettem” – mesélte egy interjúban.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X