Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Anistont egy reklám miatt utálják a rajongók

Jennifer Anistont egy reklám miatt utálják a rajongók

Jennifer Anistonreklámszínésznősztár
0

Írta: and

Jennifer Aniston egy repülőgépen utazik, ahol fürdőköntösben keresi a zuhanyzót. Nem találja, így a

Jennifer Aniston egy repülőgépen utazik, ahol fürdőköntösben keresi a zuhanyzót. Nem találja, így a személyzetet kell megkérdeznie, akik kinevetik… szörnyű rémálom ez, amiből a híresség felébred, majd az elegáns repülőgép bárjában a pultos fiúnak panaszolja el, milyen szörnyűséget álmodott.

Sokan jót nevettek a hirdetésen, mondván, hogy a Jóbarátok 46 éves sztárja tulajdonképpen saját életstílusát parodizálja ebben. Mások viszont úgy vélik, nem lett volna szabad elvállalnia – valószínűleg csak az ötmillió dolláros gázsiért – egy ilyen elképesztően sznob reklámszereplést.

„A legfelvágósabb hirdetés, amit valaha láttam. A világ egy százalékának ’problémáiról’ szól” – írta egy YouTube felhasználó. Egy másik a valóságtól teljesen elrugaszkodottnak tartja a kisfilmet, míg egy harmadik kommentelő nyomdafestéket is alig tűrve azon töpreng, hogy akkor ő most úgy zuhanyozik, mint egy csóró.

jenanreklam2.jpg ()

Jennifer Aniston talán olvasta a kommenteket, de mi úgy látjuk, nem törték meg őt az egyébként nem túl kíméletes hozzászólások: ragyogóan nézett ki, és még egy mosolyt is megeresztett a fotósoknak október közepén New York City-ben, amikor legutóbb lencsevégre kapták.

Bár a képeken jól fel van öltözve, az azért látszik, hogy továbbra is jó formában van. Alakjáért elég sokat is tesz: évek óta kitartóan sportol és egészségesen étkezik, illetve arra is ügyel, hogy egy főétkezést se hagyjon ki, hiszen utána csak össze-vissza enne.

Nem tartja magát válogatósnak, de néhány ételt régóta száműzött az étrendjéből. Nem eszik például fehér lisztből készült ételeket, kerüli a cukrot, ugyanakkor igyekszik minél több friss salátát, zöldségeket, gyümölcsöket, halat és halolajat fogyasztani. Ez utóbbi nemcsak egészségének és szívműködésének, hanem bőre és haja szépségének is jót tesz.

Egyik kedvenc étel-alapanyaga pedig nem más, mint a quinoa. Ez egy dél-amerikai gabonaféle, amely nem tartalmaz glutént, viszont gazdag fehérjékben és rostokban. Elkészíthető köretnek, kásának, de édességek kiváló alapanyaga is lehet: az interneten számos szuper recept található, amelyek a quinoa sokoldalú felhasználhatóságát igazolják.

Jenről köztudott, hogy imád sportolni, ezért szinte minden nap mozog valamit: neki bevált, hogy körülbelül háromnegyed órát kardiózik, ami lehet futás, spinning, ellipszistrénerezés vagy akár ennek a három mozgásformának a váltogatása 15 percenként. Így biztos lehet abban, hogy nem unja el az edzéseket.

Emellett nem feledkezik meg a nyújtásról, a súlyzós gyakorlatokról, sem pedig a heti egy Pilates óráról, vagy a heti 3-4 jógáról. „A hasizom-erősítő gyakorlatok is nagyon fontosak számomra. Esténként, lefekvés előtt mindig csinálok néhány felülést. Ezeket már annyira megszoktam, hogy biztosan nem felejtem el” – nyilatkozta korábban.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X