Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Garner topisan, pasis ruhákban mászkál

Jennifer Garner topisan, pasis ruhákban mászkál

Ben AffleckhajJennifer Garnerruhasminkválás
0

Írta: and

Nyáron már biztossá vált, hogy Jennifer Garner és Ben Affleck házasságának vége. A bar

Nyáron már biztossá vált, hogy Jennifer Garner és Ben Affleck házasságának vége. A barátok egy része szerint Ben viseli nehezebben ezt a helyzetet, mivel mindig Jennifer volt az a biztos pont, akihez a gondjaival fordulhatott, mások viszont úgy látják, Jen épp annyira, ha nem még jobban maga alatt van a válás miatt, mint a férje.

Ezt támasztja alá az is, hogy amikor legutóbb lefotózták a kaliforniai Brentwoodban, a 43 éves színésznő egyetlen mosolyt sem eresztett meg a fotósoknak, és végig lógó orral járt-kelt. Még legidősebb kislányával, a 9 éves Violettel sem tudott őszinte örömmel mókázni, pedig a gyerkőc ott szökdécselt mellette.

Jen aznap egyébként sem a sminkelésre, sem az öltözködésre nem fordított gondot: minimál makeupban és pasis cuccokban – boyfriend farmer, kockás ing, szürke póló – lépett utcára, de sokak szerint így is nagyon jól nézett ki. Egy kis csajosságot csempészett a szettjébe, hogy körmei bordóra voltak lakkozva, illetve, hogy sportcipő helyett egy kényelmes, ezüstösen csillogó szandált és egy vagány napszemüveget választott kiegészítők gyanánt.

Sokan úgy vélik, Jennifer hajlamos lehet arra, hogy ne egyen a gondok és a válás miatt, ami az alakján is meg fog látszani. Ha így történne, akkor szinte biztos, hogy túl soványnak fogjuk őt látni, hiszen most is elég vékony. A többnyire bio élelmiszereket fogyasztó sztáranyuka igyekszik odafigyelni a táplálkozására, de persze a lelki okok az étvágyat is befolyásolják – ez ellen nem sokat tehet.
 
Barátai szerint egyébként nagyon házias, és otthon van a konyhában. „Remekül főz, ezért szinte bármikor gondoskodhat arról, hogy finom, vitamindús, egészséges ételek kerüljenek a családi asztalra. Szerintem ő készíti a legínycsiklandóbb, avokádós ’egészséges’ rántottát” – árulta el az edzője korábban.

jengar2.jpg ()

Jennifer arra is ügyel, hogy egy kicsit több proteint fogyasszon, mint szénhidrátot. Napi 5-6 étkezést iktat be, amelyekkel körülbelül 1600 kalóriát visz be a szervezetébe. Sok vizet szürcsöl el, de ha egy pohár borhoz vagy sörhöz szottyan kedve, annak sem áll ellen.

„Ha pedig egy kocka csokit szeretnék enni, akkor arra sem mondok nemet. Imádom az édességeket, és ezeket nem vagyok hajlandó teljesen kiiktatni az életemből. Szerintem a mértékletesség a jó megoldás” – nyilatkozta korábban a háromgyerekes sztár.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X