Főoldal > AKTUÁLIS > Majdnem bugyit villantott a terhes modell

Majdnem bugyit villantott a terhes modell

bugyiKarolina Kurkovamodellpocakruhaszélterhességvárandósság
0

Írta: and

A 31 éves cseh szupermodell, Karolina Kurkova nagyon büszke arra, hogy várandósan is őrzi fittségét, és

A 31 éves cseh szupermodell, Karolina Kurkova nagyon büszke arra, hogy várandósan is őrzi fittségét, és lábai még mindig olyan nőiesen vékonyak, mint második terhessége előtt. Ezért is dönthetett úgy, hogy egy rövid, pöttyös ruhában libben le sétálni New Yorkban. A széllel viszont nem számolt, ami majdnem megtréfálta a várandós szupermodellt, ugyanis kis híján fellibbentette a szoknyáját.

Karolina viszont igazi profiként vette tudomásul az időjárás játékos kedvét: némi mosolygás után kissé lefogta a szoknya szélét, hogy ne libbenhessen fel. Rajongói szerint ezt is tökéletesen reagálta le – de hát hozhat ő rossz döntést egyáltalán?

karolina2.jpg ()

Persze, vannak, akik szerint igen, mert vékony alakját látva sokan biztosak abban, hogy túl szigorú magához az étrendjét és a sportolást tekintve, de Karolina azt mondja, ez nem így van: alakjának kulcsa fogyókúrák helyett az egészséges, aktív életmód.

„Az egészség különösen fontos számomra. Mindig is nagyon figyeltem magamra, különösen akkor, amikor várandós voltam” – árulta el a szexi modell, aki 2009. október 29-én, otthonában hozta világra kisfiát.

„Nem híztam túl sokat a terhességem alatt, amit szerintem annak köszönhetek, hogy nagy pocakkal is aktív életet éltem. Jártam Pilatesre, nem hagytam abba a súlyzós gyakorlatokat, emellett sokat sétáltam és utaztam, vagyis éltem az életem” – mondta.

Majd hozzátette: várandóssága idején az egészséges ételek mellett táplálék-kiegészítőket és vitaminokat szedett, rengeteg zöld gyümölcslevet ivott. Emellett nem feledkezett meg arról sem, hogy magas vastartalmú ételeket fogyasszon.

„De valószínűleg ilyenkor még természetesebb élelmiszereket, gyümölcsöket, vitaminokat és halolajat viszünk be a szervezetünkbe” – tette hozzá a gyönyörű modell, aki viszont a gyorséttermi kosztot nagy pocakkal sem kívánta meg gyakran.

Karolina első gyermeke születése után is ragaszkodott ahhoz, hogy a lehető legegészségesebb ételek kerüljenek a tányérjára. Nem evett fehér lisztet, finomított élelmiszereket, de továbbra is sok friss, zöld gyümölcslét fogyasztott egészsége és fittsége megőrzése érdekében.

„Reggelente, ébredés után is ezt iszom, egy kis proteinporral és az izomzat számára nagyon hasznos glutaminnal. Két órával később két keményre főzött tojást, újabb két óra múlva pedig 10 szem mandulát vagy diót eszem. Ezután grillezett halat fogyasztok zöldségekkel és salátával, majd ismét a zöld gyümölcslé következik. Ez ilyen egyszerű” – árulta el a szépség.

karolina3.jpg ()

Emellett az edzésről sem feledkezik meg: Karolina a sztártréner David Kirsch utasításait követve a hét csaknem minden napján 90 percen át mozgott, persze akkor, amikor még nem volt várandós második gyermekével. Fantasztikus alakját sok guggolással, kitöréssel és súlyzós gyakorlatokkal, pontosabban ezek folyamatos ismétlésével érte el, de manapság biztosan kíméletesebb mozgásformákra szavaz inkább.

Ami pedig az egészségmegőrzést illeti, a modell maga főz a családjára, ha csak teheti – így biztosan tudhatja, hogy könnyű, ízletes és gluténmentes ételek kerülnek a tányérjukra. Emellett igyekszik kis farmoktól és helyi termelőktől beszerezni a konyhájába szükséges alapanyagokat, mert ezzel segíti a helyi kereskedelmet és a kis gazdaságokat.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X