Főoldal > AKTUÁLIS > Szupernőies formákkal hódít Kate Winslet

Szupernőies formákkal hódít Kate Winslet

alakKate Winsletszépségsztártest
0

Írta: and

Kate Winsletnek már a Titanic után a rajongói lettünk, de az elmúlt évek során csak még ink&

Kate Winsletnek már a Titanic után a rajongói lettünk, de az elmúlt évek során csak még inkább megszerettük a színésznőt – és nemcsak amiatt, amit a filmvásznon produkál, hanem azért is, mert természetessége, na meg nőiesen csinos alakja olyasmi, amit egy picit mindannyian szeretnénk utánozni.

A 39 éves színésznő legutóbb a The Dressmaker című mozi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválra szervezett premierjén ejtett ámulatba mindenkit, amikor egy különleges, mellrésznél díszített, földet sörpő fekete ruhában jelent meg a vörös szőnyegen.

Bár sokan kritizálják a sztárt, hogy láthatóan cipel magán pár kiló felesleget, Kate láthatóan remekül érzi magát a bőrében. Ebben nagy szerep jut párjának, Ned Rocknrollnak és közös gyereküknek, a lassan kétéves Bearnek, valamint a színésznő előző kapcsolatából született Miának és Joe-nak.
 
Kate-nek nagyon fontos a család, elmondása szerint csak úgy lehet kiegyensúlyozott és sikeres a karrierjében, ha a magánélete is rendben van. A súlyát érintő kritikák pedig szerintünk nem igazán érdeklik, hiszen nem is akar a nádszálvékony sztárok táborába tartozni.
 
A híresség mindig is büszke volt nőies vonalaira. Saját bevallása szerint évekkel ezelőtt kibékült a testével, és mióta elfogadta magát olyannak, amilyen, nem szenved a jojó-efektustól. Formája megtartásában persze szerepe van annak is, hogy odafigyel a helyes táplálkozásra, és arra, miből mennyit eszik.

katew2.jpg ()
 
„Ha valamit megkívánok, akkor abból engedélyezek magamnak egy kicsit, de a mértéktartásra igyekszem figyelni. A harmadik terhességem során szerencsére nem volt sok gondom azzal, hogy folyton megkívántam dolgokat… egyetlen ital volt, a narancslé, amiből bármennyit meg tudtam volna inni, de ez volt minden. Bárcsak mondhatnék valami érdekesebbet” – mondta egy interjúban.
 
Kate az edzőtermeket soha nem zárta a szívébe, és saját bevallása szerint ideje sem lenne lejárni valahová edzeni, így otthon mozog: beszerzett egy Pilates DVD-t, melyre ha épp otthon van, minden nap legalább 20 percet tornázik.
 
Ha viszont forgat valahol, vagy épp utazik, akkor igyekszik az ottani lehetőségeket kihasználni, hogy mozogjon egy kicsit: sétál, gyorsabban gyalogol, biciklit bérel, vagy épp úszik egyet, ahogy az év elején nyilvánosságra került fürdőruhás fotóinak tanúsága szerint Ausztráliában is tette.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X