Főoldal > AKTUÁLIS > Angelina Jolie nem jó feleség?

Angelina Jolie nem jó feleség?

0

Írta:

A híres Brangelina páros házasságáról meglepő infók kerültek nyilvánosságra.

Kicsit több mint egy évvel ezelőtt még együtt örültek a rajongók annak a hírnek, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt összeházasodott, de napjainkban már egyre többször lehet arról olvasni, hogy a sztárpár boldogsága cseppet sem tökéletes. Nemrég egy interjúban maga Angelina is elismerte, hogy kettejük kapcsolata messze áll a tündérmeséktől, és igen, valóban vannak problémáik, de sem komoly gondokat, sem válást nem említett.

Márpedig bennfentesek szerint Bradnek elege van abból, hogy felesége évek óta folyamatosan kontroll alatt tartja őt, sőt, nemrég azt vágta a fejéhez – talán épp a sok elnyomott érzelem miatt –, hogy nem jó feleség. Állítólag az sem tetszik a színésznek, hogy Angelina már alig 45 kiló, és nem tudja őt meggyőzni arról, mennyire fontos lenne az egészségére való odafigyelés.

Angelina viszont igyekszik mindenkit megnyugtatni: a vele készült interjúkban folyton hangsúlyozza, hogy minden rendben van vele, és nem fogyókúrákkal őrzi vékonyságát, csak arról van szó, hogy nagyon elfoglalt. Olykor annyira belemerül a munkába és egyéb teendőibe, hogy elfelejt enni. Ez nem túl egészséges, de azon van, hogy az egészségére is odafigyeljen.

A színésznő úgy érzi, fontosabb számára az egészsége, mint az, hogy őrült diétákkal próbáljon leadni pár kilót. Erre azért is ügyel, mert férje és gyerekek elé is finom, tápláló ételeket szeretni az asztalra tenni.

Kedvencei közé tartozik a Cheerios gabonapehely, a zöldségek, saláták és a főzelékfélék, de a gyorséttermi kosztot sem veti meg. Az edzőterembe csak olykor-olykor jut el, de az örökmozgó színésznőnek erre valószínűleg nincs is szüksége. Teste átmozgatásáról gyerekei mellett egyébként egy speciális edzőcipő is gondoskodik, ami még jobban megdolgoztatja fenékizmait és combjait, és a kalóriaégetést is segít fokozni.

És bár az utóbbi időben ismét rengeteget dolgozik, intézkedik, a színésznő azért időről időre megtalálja a módját, hogy kikapcsolódjon a családjával valahol a nagyvilágban. Tavaly decemberben például egy hangulatos hajókiránduláson fotózták le őket, ahol szemmel láthatóan jól érezték magukat. Kíváncsiak vagyunk, vajon idén milyen adventi, illetve karácsonyi kikapcsolódást választ majd a nem éppen csipetnyi Jolie-Pitt csapat…

Lelki harmóniával az egészségért
Angelina is hisz abban, hogy aki lelkileg rendben van, az egészségesebb is. Ezért érzi nagyon fontosnak családja szeretetét, és azt, hogy Brad Pitt személyében megtalálta az igazit, akivel idén végre – 10 évnyi szerelem után – kimondták egymásnak a boldogító igent. „Brad nemcsak a szerelmem, hanem a legjobb barátom is” – mondta korábban a híres színészről a gyönyörű sztáranyuka.

Fotó: Instagram / Angelina Jolie


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X