Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lawrence mélyen dekoltált ruhában ment a premierre

Jennifer Lawrence mélyen dekoltált ruhában ment a premierre

Éhezők viadalafilmJennifer Lawrenceoscar-díjpremierszínésznő
0

Írta:

A világsztár tündöklő szépség volt ebben a Dior ruhában.

Negyedik, befejező részéhez érkezett az Éhezők viadala, melynek premierjére a napokban került sor a világ nagyvárosaiban. A Los Angeles-i bemutatón pedig kétségkívül nemcsak a filmre csodálkoztak rá a meghívottak, hanem a főszereplőre, Jennifer Lawrence-re is, aki egy különleges, mélyen dekoltált, fehér Dior estélyiben bűvölt el mindenkit a helyszínen.

Azt sem volt nehéz észrevenni, hogy Az éhezők viadala: A kiválasztott 2. részének főszereplője továbbra is remek formában van: évek óta őrzi vékony, de nőies vonalait. De vajon mi a titka?

Bárki azt gondolhatná, hogy szigorú diétán van, de szerencsére nem az a fajta lány, aki szándékosan és folyamatosan fogyókúrákkal kínozná magát – rajongói legnagyobb örömére ebben a dologban sem szereti a kényszert és az erőltetettséget.

Jennifer korábban elmondta, hogy mindig rendesen eszik, mert éhesen képtelen lenne koncentrálni és dolgozni. Az egészséges falatok mellett olykor kedvez egy kicsit magának, és gyorskajával, pizzával vagy csokoládéval kényezteti magát.

 

„Ha van csoki a hotelszobámban lévő minibárban, azt mindig megeszem”

– árulta el. Sőt elmondása szerint, ha ehhez egy kis tévézés is jöhet, például valami jó kis reality, akkor már majdnem tökéletes az esti kikapcsolódása.

Persze ahhoz, hogy ilyen csinos maradhasson, nem viheti túlzásba sem a pizzázást, sem a kanapén heverészést. Izzasztó edzések helyett viszont szívesebben megy sétálni, túrázni, vagy választ csapatsportokat – mivel két bátyja van, a fiús sportok sem állnak tőle távol. Régebben hokizott, baseballozott és kosárlabdázott is.

Tehetsége, humora, szépsége és nem utolsósorban csodás alakja miatt is választották őt egy külföldi magazin szavazásán a világ legszexibb nőjének, de hiába gondolja úgy a Földön több százezer lány és fiú, hogy Jennifer egyszerűen tökéletes, ő mégsincs megelégedve magával.

„Nem szeretem a combomat, sem a narancsbőrömet. Emellett azt sem, hogy a fotókon és a filmvásznon általában úgy nézek ki, mintha fel lennék puffadva”

– nyilatkozta korábban, amikor külseje és alakja volt a téma egy interjúban. Hát, nem tudjuk, ő milyen képeket lát saját magáról, de mi ilyesminek nyomát sem észleltük soha…

Fotó: Celebrityhive

New stills of Jennifer Lawrence in #MockingjayPart2 #jenniferlawrence

jenniferlawrenceinform (@jenniferlawrenceinform) által közzétett fénykép, 2015. Nov 24., 04:51 PST


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X