Főoldal > AKTUÁLIS > Kiderült, miért válik Halle Berry

Kiderült, miért válik Halle Berry

Halle Berryházasságszakításválás
0

Írta:

Ez vezethetett Halle Berry és Olivier Martinez válásához.

Miután néhány éve végleg elváltak útjai kislánya apjától, Gabriel Aubry-tól, Halle Berry-nek végre úgy tűnt, rendeződik az élete. Kiegyensúlyozottabbnak tűnt, mint korábban bármikor. Majd a szerelem is rátalált, Olivier Martinez személyében, akivel két éve megszületett a kisfiuk, Maceo Robert Martinez. Ha itt lenne a tündérmese vége, és a „boldogan éltek, míg meg nem haltak”, akkor minden csodálatos volna.

De sajnos nem így van, a sztárpár nemrég megerősítette: házasságuk menthetetlen, és elválnak. Sokan találgatják, hogy ennek mi lehet az oka, és bennfentesek nem is vártak sokáig azzal, hogy ezt elmondják az újságoknak: az egyik magazin a pár egy barátjától úgy tudja, a színész és a színésznő egyaránt tehetnek arról, hogy eddig fajultak a dolgok.

A névtelenül nyilatkozó barát azt mondta, Halle már nem bírta tovább Olivier hirtelen természetét, és azt, hogy a legkisebb „szikra” is azonnal lángra lobbantja – olyankor kiabál, fenyegetőzik, de soha nem bántotta feleségét, sem a gyerekeket. Felesége többször fenyegette válással, mígnem tényleg eljutottak eddig.

Az ismerős szerint ebben Halle-nak is szerepe van, hiszen ő is elég forrófejű, nem hajlik kompromisszumokra, és a viták rendezése sem mindig könnyű vele. „A vége felé már egyfolytában csak veszekedtek. De két ennyire temperamentumos embernek ez tényleg nem lehet könnyű. A válás sem lesz az. A fiuk felügyeleti jogát mindketten maguknak követelik majd” – fecsegett a bennfentes.

A színészpárnak most nincs tehát túl jó időszaka, ami az egészségükre is kihathat. Halle-nál ez fokozott kockázattal jár, hiszen 1989-ben kiderült, hogy cukorbeteg, akiknek a stresszt fontos lenne kerülni. A világsztár egyébként eddig is sokat tett az egészségéért: szinte csak zöldségeket, salátákat, sovány húst eszik, és a cukrokkal nagyon óvatosan bánik.

Emellett rendszeresen ellenőrzi a vércukorszintjét és sokat mozog: minden nap, de legalább heti 4-5 alkalommal 90 percet szán sportolásra. Ilyenkor kardió gyakorlatokat végez, például fut, kerékpározik, ellipszistrénerezik, lépcsőzik vagy úszik. Ezt követően pedig 10 percen át súlyzós gyakorlatokat és felüléseket végez, amit guggolásokkal és kitörésekkel egészít ki.

Várandósságai alatt is sportolt: jógázott, tornázott, sokat sétált, ugyanakkor betartotta azt a szabályt, hogy amikor a mozgás nem esik annyira jól, akkor nem szabad erőltetni. „Nagyon élvezte a terhességeit. A második babát várva folyton arról beszélt, hogyan rendezik majd be a babaszobát. Halle imádja a gyerekeket, és annyira várta a kisfia születését. Most ő, Olivier és Nahla is nagyon boldogok” – mondta akkoriban, két évvel ezelőtt a színésznő egyik ismerőse.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X