Főoldal > AKTUÁLIS > Melanie Griffith lányaival és anyukájával bulizott

Melanie Griffith lányaival és anyukájával bulizott

Antonio BanderascsaládDakota JonsonMelanie Griffithszínésznő
0

Írta:

A színésznő az anyukájával és két lányával ment a gálára.

Melanie Griffith számára mindig is fontos volt az anyukájával és a lányaival ápolt jó kapcsolat, ami valószínűleg még szorosabb lett, miután elvált Antonio Banderastól. Ezért a világsztár számára nem is lehetett kérdés, kiket visz magával az ELLE magazin Women in Hollywood Awards díjkiosztó gálájára.

Az október végén tartott jeles eseményre Melanie szintén híres édesanyjával, a 85 esztendős Tippi Hedrennel, és két lányával, A szürke ötven árnyalatából ismert Dakota Johnsonnal (26) és fiatalabbik gyermekével, a már nem is olyan kicsi Stella Banderasszal (19) érkezett a Beverly Hills-i Four Seasons Hotelbe. Mindannyian nagyon csinosak és elegánsak voltak – természetesen összehangolt fekete szerelésben érkeztek.

Bár sokan aggódtak, mi lesz vele a válás után, Melanie jól festett anyja és lányai mellett. Azt korábban ő is elmondta a sajtónak, hogy nem tudja, mit tartogat neki a közeljövő, de nem érzi tragikusnak a válást, sőt, próbálja a jó dolgokat látni ebben is. „Új fejezet kezdődik az életemben. A gyerekeim már majdnem felnőttek. Igazából boldog vagyok. Az életem örömteli, és nincs miért panaszkodnom” – mondta.

Majd hozzátette, ez az időszak arról szól most számára, hogy remek munkái lehessenek, megragadja a lehetőségeket, és jól érezze magát a bőrében. Ez mindig is fontos volt számára, de amióta egyedülálló lett, talán még inkább oda tud figyelni ezekre a dolgokra, és saját igényeit, örömeit helyezheti előtérbe.

Ami az elmúlt éveket illeti, a színésznő egy ideig próbált több dologban is alkalmazkodni férjéhez, sőt, volt idő, amikor még együtt is diétáztak, különböző országos ízletes leveseivel karcsúsodtak. „Nem jár sok lemondással, változatos, és a levesek nemcsak finomak és nagyon laktatóak, hanem még a fogyást is segítik” – mondta körülbelül három évvel ezelőtt a színésznő.

Melanie egyébként azt mondja, nem hisz a villámdiétákban, inkább a „többször keveset” elvet, a mértéktartást, és a több sport beiktatását választja. Általában az egyszerű mozgásformákra szavaz, mint például az úszás, a sok séta vagy a kocogás, de könnyen lehet, hogy mostanság új mozgásformákat is kipróbál és megszeret majd.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X