Főoldal > AKTUÁLIS > Pamela Anderson pucérkodással ünnepelt

Pamela Anderson pucérkodással ünnepelt

BaywachgyógyuláshepatitismeztelenPamela Anderson
0

Írta:

A színésznő így tudatta a világgal Instagramon, hogy újra egészséges.

Sokan mondják egy-egy jó hír hallatán, hogy kiugranak a bőrükből örömükben. Nos, Pamela Anderson is így érezhette – mondjuk ő a ruháiból ugrott ki, miután megtudta, hogy Hepatitis C fertőzéséből sikerült őt kigyógyítani egy új kezelésnek köszönhetően. A Baywatch című sorozatból is ismert szexi sztár a francia Riviérán, egy csodás jacht fedélzetén meztelenkedett, talán mert tudja, hogy így hívhatja fel a legjobban a figyelmet arra, amit mondani szeretne.

Ez pedig a következő: saját gyógyulása mellett annak is örül, hogy ez a szer illetve kezelési mód, ami neki segített, hamarosan szélesebb körben is elérhető lesz. „Imádkozom, hogy mindenki hozzájuthasson, és hogy minél több ember gyógyulhasson ki a Hepatitis C-ből” – vélekedett a sorozatsztár.

Pamela egyébként nemcsak annak örülhet felhőtlenül, hogy végre ismét egészséges, hanem annak is, hogy milyen remek formában van. Ha nem tudnánk, valószínűleg senki sem mondaná meg róla, hogy már 48 éves. A sztár korábban azt nyilatkozta, hogy fiai abban is segítenek, hogy mindig fitt maradjon: rendszeresen kosárlabdázik, focizik és baseballozik a srácaival. „Sportos anyuka vagyok, és mivel fiaim vannak, nem is kérdés, hogy szabadidőnkben ezeket a sportokat űzzük, együtt” – nyilatkozta korábban.

Másrészt a futás szerelmese lett, ami sok hollywoodi hírességhez hasonlóan őt is remek formában tartja. 2013-ban megígérte, hogy indul a híres New York maratonon, amit be is tartott, ám az 5 óra 41 percen át tartó futás jobban igénybe vette a szervezetét, mint amire korábban számított.

A Twitterre feltöltött fotója tanúsága szerint a színésznő teljesen kikészült a 42 kilométeres táv után: szállodai szobájában fekve, kezében távirányítóval, testén pedig jeget tartalmazó zacskókkal fotózták őt le. De később is elmondta, hogy a szenvedés minden perce megérte, mert egyrészt teljesítette a távot, másrészt pedig ezt jótékony céllal tette.

Ami pedig az étkezéseket illeti, a sztár régebben inkább plasztikákkal és fogyókúrákkal próbálta megváltoztatni, amivel nem volt elégedett az alakját illetően, de később rájött, hogy a megoldást nem időszakos beavatkozások, hanem az egészséges életmód jelentheti számára is.

Ennek jegyében jó ideje ragaszkodik vegetáriánus étrendjéhez. Ebben csak akkor érdemes őt utánoznod, ha mindig gondoskodni tudsz a megfelelő proteinpótlásról, mert ha ezt nem tudod megtenni, komoly hiánybetegségek alakulhatnak ki a szervezetedben. Ez pedig nem érné meg, ebben egyetértünk veled.

Fotó: Daily Mail / Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X