Főoldal > AKTUÁLIS > Sosem nézett még ki ilyen rosszul Victoria Beckham

Sosem nézett még ki ilyen rosszul Victoria Beckham

divatinterjúSpice GirlssztártévéműsorVictoria Beckham
0

Írta:

Miért ilyen szomorú? A híresség nem tudta palástolni komorságát.

Victoria Beckham soha nem volt az a mindenkire fülig érő szájjal vigyorgó híresség, de sokaknak feltűnt, hogy néhány napja még a megszokottnál is komorabb és szomorúbb arccal ült be a Good Morning America című tévéműsor adásába.

Azt nem tudjuk, vajon mi baja lehetett David Beckham feleségének, de sokan arra tippelnek, hogy egyszerűen csak fáradt volt, hiszen a munka és a rengeteg utazás mellett feleség és négygyermekes anyuka, aki családja igényeit is maximálisan szem előtt tartja. Mások szerint kicsit lélekben máshol járt, ugyanis aznap került sor az egyik nemzetközi divatmagazin amerikai díjátadójára, ahol Victoria kapta a Fashion Force díjat.

A gálán kicsit mintha jobb kedve lett volna, és fia, Brooklyn szerint itt már mosolygott. Bár egyesek szerint megint túl sovány, mi inkább úgy látjuk, mintha valamiféle egyensúlyra talált volna, amit elmondása szerint részben a családjának, részben pedig az idő múlásának köszönhet: 40 éves kora felett már bölcsebb, megfontoltabb, és anyukaként végre el tudja fogadni önmagát.

„Már nem félek az öregedéstől, hiszen a legcsodálatosabb emberrel élhetem át, akit valaha is ismertem. David a lelki társam, az életünk pedig csodálatos” – mondta egy korábbi interjúban. Majd egy újabb kérdésre válaszolva megerősítette, hogy alakjával is elégedett.

„Nem vagyok az a típusú nő, aki nem ehet szénhidrátot. De a súlyomat sok mozgással tartom kordában: minden nap 6-8 kilométert futok a futópadon. Tudom, hogy nálam ez válik be. Mellette súlyzózom néha… tehát végül is saját magam személyi edzője is vagyok” – mesélte.

Emellett kislánya, Harper születése után visszatért a sztárok egyik kedvenc tréneréhez, Tracy Andersonhoz, aki hetek alatt ismét remek formába hozta őt. De mivel császármetszéssel szült, a megerőltető sportot egy ideig hanyagolnia kellett. 10 kilótól szabadult meg kislánya születése után, méghozzá tényleg rövid időn belül. És bár rengetegen támadták őt, mert állítólag napi ötmaroknyi ételnél nem fogyasztott többet, Victoria nem foglalkozott a kritikákkal.

A rosszindulatú pletykák a mai napig nem érdeklik, számára csak az a fontos, hogy ő tudja: vékony alakja is fontos számára, de közel sem annyira, mint egészsége, boldogsága és persze a családja, akik miatt szeretne nagyon sokáig élni.

Victoria őrült diétái
Korábban olvashattunk szuperdiétáiról, például arról, hogy napokig képes magokon és zöldségeken élni, nagyobb rendezvények előtt pedig csak almaecetes vízen. De hallhattunk állítólagos drunkorexiájáról is – vagyis arról, hogy szinte kizárólag alkoholból szerzi a teste számára szükséges kalóriákat. Ezekből viszont szerinte semmi sem igaz. Korábban kipróbált ugyan fogyókúrákat, de hosszú távon nem ezekben hisz, hanem a kiegyensúlyozott étrend és a mozgás jótékony hatásaiban.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X