Főoldal > AKTUÁLIS > Szuper könyvújdonságok az egészségedért

Szuper könyvújdonságok az egészségedért

0

Írta:

Három remek új könyvet ajánlunk!

Sav-bázis egyensúly
Eva-Maria Kraske
Central Médiacsoport Zrt. – Nők Lapja Egészség könyvek

​Egy német közmondás szerint, a savanyú vidámmá tesz – a lúgos viszont jókedvűvé.
Gondoskodjunk róla, hogy a testünkben egyensúlyban legyen a savak és a lúgok aránya – így életerősebbek és egészségesebbek leszünk.

A Nők Lapja Egészség sorozat legújabb kötetének könyve elárul mindent, amit tudni érdemes a felborult sav-bázis egyensúly okairól és tüneteiről.  A kiegyensúlyozott étrendre és az életmód megváltoztatására vonatkozó praktikus
tanácsaival támogatást nyújt ahhoz, hogy segíthessünk önmagunkon.

Könyvünk 8 napos kúrát kínál ízletes receptekkel, kezelésekkel és egyensúlyteremtő gyakorlatokkal.

Bővebb infó, megrendelés

Szuperételek
Susanna Bigemer
Central Médiacsoport Zrt. – Nők Lapja Egészség Könyvek sorozat

​ Közérzetünket nagymértékben befolyásolja az, amit megeszünk. De pontosan milyen is az egészséges táplálék? Ebben a kérdésben sokszor megoszlanak a nézetek. Újabbnál újabb tanulmányok, vélemények és irányzatok látnak napvilágot. Szerencsére mindegy, melyik irányzathoz tartozunk, ugyanis a szuperételekkel csak nyerhetünk: ezek a koncentrált tápanyagokkal teli hatékony élelmiszerek felülmúlják még az orvosságok egy részét is.

Avokádó, feketeáfonya, gránátalma, gyömbér, lenmag, dió vagy fahéj, gojibogyó? Miket nevezünk szuperételeknek? A könyvben megismerhetjük számos egyéb ismert és kevésbé ismert szuperélemiszer szervezetünkre gyakorolt hatását és, hogy miképpen iktathatjuk be étrendünkbe őket a mindennapokban.

Bővebb infó, megrendelés

Tejcukor érzékenység
Doris Fritzsche
Central Médiacsoport Zrt. – Nők Lapja Egészség könyvek

​ Ismerje meg a tejcukor-érzékenység okait és azt, hogy miként kerülheti el biztonságosan a tejcukorfogyasztást. Így hamarosan ismét jól fogja érezni magát!
A három szakaszból álló program segítségével kiismerheti laktóz-érzékenységének jellegzetességeit és panaszmentes életet élhet. Próbálja ki az ízletes és változatos recepteket – meglátja, hogy semmiről sem kell közben lemondania!
A könyvben személyes táplálkozási naplót talál, melynek segítségével kiderítheti, hogy mi okoz panaszokat. A bevásárlási tanácsadó segít felismerni az ételek összetevői között megbújó tejcukrot.

Bővebb infó, megrendelés


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X