Főoldal > AKTUÁLIS > Bizarr: Angelina Jolie szereti a menopauzát

Bizarr: Angelina Jolie szereti a menopauzát

angelina jolieBrad Pittházasságmenopauzasztár
0

Írta:

A világhírű színésznő nemrég meglepő nyilatkozatot tett.

A nők többsége úgy gondol a menopauzára, mint olyan változásra, amikor nemcsak a nőiességüktől vesznek valamilyen szinten búcsút, hanem a többség számára olyan testi tünetek is jelentkeznek, amik fizikailag is kellemetlenné teszik ezt a folyamatot.

Ezért lepett meg olyan sok embert Angelina Jolie, amikor nemrég azt nyilatkozta, hogy ő szereti a menopauzát (mivel az év elején eltávolíttatta petefészkeit, a színésznő a korai menopauza szakaszába lépett). Angelina azt állítja, az elmúlt időszakban idősebbnek, felnőttebbnek, és sokkal nyugodtabbnak kezdte érezni magát, de ezzel nagyon elégedett, és már nem akar többé fiatal lenni.

Bár sok rajongó szerint példaértékű, amit az egészsége megőrzéséért tett, sokan inkább Brad Pitt szavaival értenek egyet, aki többször is hangsúlyozta már, mennyire aggódik feleségéért – Angelina már alig 45 kiló, és nem tudja őt meggyőzni arról, mennyire fontos lenne az egészségére való odafigyelés.

A színésznő viszont igyekszik mindenkit megnyugtatni: a vele készült interjúkban folyton hangsúlyozza, hogy minden rendben van vele, és nem fogyókúrákkal őrzi vékonyságát, csak arról van szó, hogy nagyon elfoglalt. Olykor annyira belemerül a munkába és egyéb teendőibe, hogy elfelejt enni. Ez nem túl egészséges, de azon van, hogy az egészségére is odafigyeljen.

A hatgyerekes sztáranyuka úgy érzi, fontosabb számára az egészsége, mint az, hogy őrült diétákkal próbáljon leadni pár kilót. Erre azért is ügyel, mert férje és gyerekek elé is finom, tápláló ételeket szeretni az asztalra tenni.

Kedvencei közé tartozik a Cheerios gabonapehely, a zöldségek, saláták és a főzelékfélék, de a gyorséttermi kosztot sem veti meg. Az edzőterembe csak olykor-olykor jut el, de az örökmozgó színésznőnek erre valószínűleg nincs is szüksége. Teste átmozgatásáról gyerekei mellett egyébként egy speciális edzőcipő is gondoskodik, ami még jobban megdolgoztatja fenékizmait és combjait, és a kalóriaégetést is segít fokozni.

És bár az utóbbi időben ismét rengeteget dolgozik, intézkedik, a színésznő azért időről időre megtalálja a módját, hogy kikapcsolódjon a családjával valahol a nagyvilágban. Tavaly decemberben például egy hangulatos hajókiránduláson fotózták le őket, ahol szemmel láthatóan jól érezték magukat. Kíváncsiak vagyunk, vajon idén milyen adventi, illetve karácsonyi kikapcsolódást választ majd a nem éppen csipetnyi Jolie-Pitt csapat…

Lelki harmóniával az egészségért

Angelina is hisz abban, hogy aki lelkileg rendben van, az egészségesebb is. Ezért érzi nagyon fontosnak családja szeretetét, és azt, hogy Brad Pitt személyében megtalálta az igazit, akivel idén végre – 10 évnyi szerelem után – kimondták egymásnak a boldogító igent.

„Brad nemcsak a szerelmem, hanem a legjobb barátom is” – mondta korábban a híres színészről a gyönyörű sztáranyuka.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X