Főoldal > AKTUÁLIS > Anne Hathaway kisbabát vár!

Anne Hathaway kisbabát vár!

Anne Hathawaybabaörömhíroscar-díjszínésznőterhesség
0

Írta:

A színésznő és férje mostanáig titkolták az örömhírt.

Már nem titok: Anne Hathaway és férje, Adam Shulman első közös gyermeküket várják. Anne a pár egyik ismerőse szerint várandóssága második trimeszterében van – brit lapok pontosítottak, hogy az ötödik hónapban jár –, és nagyon jól érzi magát.

A sztárpárt a napokban kapták lencsevégre Los Angelesben, és bizony a mindig vékony színésznőnél már lehet látni egy kis pocakot. Ezt egyik este egy szép, világos színű kabáttal is próbálta takargatni, amikor férjével és barátaikkal vacsorázni mentek, de persze felesleges volt a próbálkozás, hiszen már mindenki tudja, hogy várandós.

Anne egyébként korábban azt nyilatkozta, hogy 16 éves kora óta szeretne anyuka lenni, és annyi gyereket akar, ahányat csak megengedhet magának.

„Ezt nem az anyagi dolgokra értem, hanem az időre, hiszen azok a hónapok, amiket egy anyuka a kisbabájával tölthet, pótolhatatlanok” – mondta, arra utalva, hogy most majd valószínűleg nem akar a bölcső mellől máris a következő filmjének forgatására rohanni.

 

annebaba2

Szerintünk az sem fogja érdekelni, hogy az alakja bizony megváltozik tavaszig, amikorra első gyermekét várja, hiszen, mint azt az előbb is említettük, 16 éves kora óta (vagyis több mint 16 éve) anyuka akar lenni – ezért pedig nem nagy áldozat, ha pár pluszkilót is felszed.

Egyébként is nagyon odafigyel magára, pontosabban arra, hogy sok vitamint és egészséges ételeket fogyasszon és rendszeresen mozogjon, mert hisz abban, hogy az egészséges életmód is hozzájárulhat ahhoz, hogy egészséges kisbabával bővüljön a családja (és nem mellesleg az alakjának is jobbat tesz, mintha csokival és csipsszel tömné magát).

A 33 éves világsztár szívesen fogyaszt juh- és kecskesajtot, görög joghurtot, halat, tojást, friss zöldségeket, gyümölcsöket, mandulát és mandulatejet. Ha pedig csak a saját fittsége megőrzése érdekében edz, nem pedig forgatásra készül, akkor beéri egy kis futással, túrázással és súlyzós gyakorlatokkal.

Fogyással is tett az Oscar-díjért

Korábban a drasztikus fogyástól sem riadt vissza: a Nyomorultak című film forgatása alatt a színésznőnek csaknem 10 kilótól kellett megszabadulnia, amit szigorú diétával ért el: napi 500 kalóriát vitt be a szervezetébe, állítólag csak két alma és egy proteinturmix fogyasztásával. Fogyása tényleg látványosra sikerült, és hozzátett alakításához, mely végül Oscar-szobrocskát is hozott számára. Ennek ellenére senkinek sem ajánlanánk, hogy kövesse a példáját, hiszen – csillogó szobrok és elismerések ide vagy oda – az egészségünk a legnagyobb kincs!

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X