Főoldal > AKTUÁLIS > Átlátszó estélyiben pózolt Channing Tatum felesége!

Átlátszó estélyiben pózolt Channing Tatum felesége!

Channing Tatumedzésestélyi ruhaJenna Dewan Tatumszínésznőtáncosnő
0

Írta:

Jenna Dewan Tatum újraértelmezte a szexisség fogalmát.

Nem túlzás azt állítani, hogy Channing Tatumnak van az egyik legdögösebb és legöntudatosabb felesége a hollywoodi sztárvilágban, Jenna Dewan Tatum ugyanis bevállalta, hogy átlátszó estélyiben érkezzen férje oldalán az Aljas nyolcas című mozi premierjére. A 35 éves színésznő látszólag egy kicsit sem jött zavarba, hogy az egész világ látta fekete bugyiját, valamint azt, hogy a trükkös, fűzőre emlékeztető estélyi alatt valószínűleg nem viselt melltartót.

Ez a kommentelők közül nyilván nem jött be mindenkinek, de bármilyen állásponton voltak is az internetezők, abban mindenki egyetért, hogy Jenna nagyon jól nézett ki ezen az estén is. Alakján nem látszik, hogy egyébként kisgyerekes anyuka: férjével egy cuki kislány, Everly szülei.

A színésznő szerint alakja megőrzésében fontos volt, hogy terhessége alatt sem lustálkodott otthon a kanapén. Aktív kismama volt, a baba születése után pedig – dietetikusa tanácsát követve – nem sietett a diétával és a sporttal, hanem az volt számára a legfontosabb, hogy minél jobban ki tudja használni a kisbabájával töltött időt.

Külföldi lapok úgy tudják, hogy a terhessége alatt is figyelt magára, ami elsősorban egészséges étrendje betartását és sok mozgást jelentett számára. Rendszeresen lejárt az edzőterembe, ahol kímélőbb, kevésbé intenzív edzésekre vállalkozott, a mozgás örömét viszont így is átélhette.

Edzésprogramjában továbbra is szerepelt egyik kedvenc mozgásformája, a Pilates, amit másik kedvencével, a tánccal egészített ki. Ez utóbbi biztosan nagyon hiányzott volna neki, hiszen korábban modellként és táncosként is dolgozott, így ez a mozgásforma a lételeme.

Nagy pocakkal viszont már nem biztos, hogy minden mozdulat jól esett volna neki, ezért a táncórákon nagyon visszafogta a mozgás intenzitását. Az utolsó hetekben pedig szinte csak jógázott: speciális, kismamáknak ajánlott gyakorlatokat végzett.

Jenna a táplálkozásban is tudatos maradt. Igyekezett minél több zöldséget és gyümölcsöt enni – akár főétkezések, akár tízórai vagy uzsonna idején. Ha pedig némi kényeztetésre vágyott, egy-egy bagelt, vagyis bécsi kiflit fogyasztott. Ez, mivel péksütemény, elég magas kalóriatartalmú étel, de dietetikusa is megnyugtatta, hogy nem kell aggódnia, a kismamáknak úgyis több kalóriára van szükségük.

A Step Up és az American Horror Story színésznőjét egyébként férje is megnyugtatta. Channing a táplálkozást illetően is mindenben Jenna mellett állt, és azt mondta, teljesen feleségére bízza, mit szeretne enni várandóssága idején. Abban pedig mindenki biztos lehet, hogy ha a sztárkismama többet hízott volna, férjének akkor is ő lenne a legszebb a világon.

Jenna egyébként a terhessége előtt is imádott edzeni. „Tracy Anderson módszerét követem, és ha utazom, a DVD-it viszem magammal. Néha pedig elmegyek Channinggal crossfit edzésre” – árulta el a híresség, aki egy ideje visszatért az izzasztóbb mozgásformákhoz.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X