Főoldal > AKTUÁLIS > Cicanadrágban görkorizott Alessandra Ambrosio

Cicanadrágban görkorizott Alessandra Ambrosio

Alessandra AmbrosiofehérneműgörkorcsolyaszupermodellVictoria's Secret
0

Írta:

A kétgyerekes sztáranyuka feszes nadrágban is bátran mutogathatja szuper alakját.

Ha a világ legdögösebb modelljeiről esik szó egy-egy társalgásban, akkor szinte biztos, hogy az elsők közt dobja be valaki Alessandra Ambrosio nevét. Ez pedig nem is csoda, hiszen a 34 éves modell szuper formában van, amit nem is szégyell megmutatni – legyen szó akár egy elképesztő Victoria’s Secret show-ról, vagy mondjuk egy családi eseményről.

Legutóbb egy ilyen kötetlen délutánon kapták őt lencsevégre, amikor a híres modell görkorizni ment – retró korcsolyát húzott, illetve cicanadrágot és ahhoz illő felsőt, abban mutatta meg csodás alakját. A sztárt két gyermeke, a hétéves Anja és a hároméves Noah, valamint vőlegénye is elkísérte a Santa Monica-i szabadtéri programra. Úgy látszik, órákkal korábban annyira bejött nekik a jégkorcsolyázás, hogy a gyerekek folytatni akarták a szabadtéri mozgást.

Alessandra ezt egy cseppet sem bánja, hiszen imás sportolni. Alakját is ennek köszönheti, illetve annak, hogy valószínűleg második gyermeke születése után is alkalmazta azokat a diétás praktikákat, melyeket kislánya születése után is bevetett a minél gyorsabb fogyás érdekében. Persze nem kell veszélyes dolgokra gondolni, a modell mindössze rendszeresebbé és még egészségesebbé szeretné tenni a táplálkozását.

Ezt egy kis odafigyeléssel nem is olyan nehéz megoldania. Például ha az ebédre rendelt grillcsirkéjét rizzsel szeretné fogyasztani, nem fehéret, hanem barnát kér, de ugyanezt a cserét hajtja végre a fehér kenyérrel és a fehér cukorral is.

Ami pedig a rendszerességet illeti, a szexi sztáranyuka igyekszik 2-3 óránként enni valami egészségeset, például zöldséget, gyümölcsöt, salátát vagy egy kis sovány húst. De mindig ügyel arra, hogy kis adagot fogyasszon, és ne repetázzon.

Az edzéseket már első terhessége során is komolyan vette. Akkoriban kétórás tréningeket iktatott be napjaiba – mindig olyankor, amikor kislányát anyukájára vagy a testvérére tudta bízni.

Az edzéseken a sztáredző Leandro Carvalho segítségét is igénybe vette, akinek javaslatára eleinte sokat sétált, majd kicsit később túrázni is elindult. Ezután pedig a tréner speciális „Brazilian Buttlift” névre keresztelt edzésprogramjával hozta magát egyre jobb formába, ami balett, capoeira, samba, aerobik, guggolás és kitörés elegye.

„Minden nap edzettünk. Nem voltak szabadnapok, hiszen nagyon rövid idő állt rendelkezésünkre Alessandra következő divatshowjáig” – mondta Leandro Carvalho, akinek sikerült három hónap alatt újra topformába hozni a sikeres modellt.

A sztáranyuka egyébként azt nyilatkozta, hogy a szülés után nem könnyű újra elkezdenie a sportolást, de az valószínűleg megkönnyíti a dolgát, hogy világéletében nagy sportrajongó volt: imád röplabdázni, szörfözni, snowboardozni, balettozni, spinningelni és pilatesezni, de akkor is mosolyra görbül a szája, ha görkorcsolyázni indulhat.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X