Főoldal > AKTUÁLIS > Csodálatos mennyasszony volt Sofia Vergara

Csodálatos mennyasszony volt Sofia Vergara

esküvőházasságJoe ManganiellomenyasszonySofia Vergaraszerelemvőlegény
0

Írta:

Összeházasodott a szupersztárpár Sofia Vergara és Joe Manganiello

„Remélem, hogy hamarosan mindenki megérezheti ezt a számomra nagyon különleges illatot… amit az esküvőmön szeretnék magamon viselni, novemberben” – mondta a boldogságtól ragyogó Sofia Vergara néhány hete, az Emmy-díjátadó gálán, amikor új parfümjéről, a Love-ról beszélt.

És azt nem tudjuk, vajon tényleg ez az illat lengte-e körül őt, de azt igen, hogy férjhez ment: november 22-én Palm Beachen mondta ki a boldogító igent szintén színész szerelmének, a 38 éves Joe Manganiellónak.

Sofia csodálatosan nézett ki az esküvőn, menyasszonyi ruhája pedig a Zuhair Murad Couture-t dicséri. „Boldogan terveztem meg Sofia esküvői ruháját. Ki akartam hangsúlyozni csodás homokóra alakját és híres domborulatait, és mivel ő maga kérte, hogy szexi menyasszony lehessen, ezért finom érzékiséget és átlátszó tüllt kombináltam díszes hímzésekkel és apró gyöngyökkel” – nyilatkozta a tervező az egyik legismertebb amerikai magazinnak.

Azt nem tudjuk, mennyibe kerülhetett ez az álomszép ruha, de az tény, hogy a színésznő csodásan festett benne, és tényleg kiemelte mesés, nők milliói által irigyelt homokóra alakját. A híresség szerintünk egyébként nem tartozik a dundi színésznők táborába. Bár nőiesebb az alakja, mint számos kolléganőjének, azért teltnek távolról sem neveznénk. Korábban ő maga is elmondta, nem tagadja, hogy sokat köszönhet szuper alakjának, de hozzátette: odafigyel a teste igényeire. Ha például tortát szeretne enni, azt sem tagadja meg magától, de mértéket tart a finomságokkal.

Rajongói nemcsak Sofia alakját csodálják folyton, hanem azt is, hogy szinte bárhol, bármikor fantasztikusan néz ki. Ennek a világsztár szerint az a titka, hogy az évek során kialakította a számára tökéletes ruhatárat. Ebben nem feltétlenül drága holmik szerepelnek, hanem az ő kedvencei, melyek közül minden jól áll neki.

Alakjáért pedig természetesen egészséges táplálkozással és rendszeres sporttal is tesz – elsősorban tánccal. „Imádok latin zenére táncolni: van egy tánctanárom, aki heti háromszor egy órát táncol velem” – nyilatkozta a színésznő egy külföldi magazinnak. Majd hozzátette: a mozgással nemcsak saját testének, hanem a show-nak is tartozik. „Hogy nézne ki a karakterem, Gloria lapos fenékkel?” – mondta.

A 43 éves híresség diétájában fontos szerepet kap a mértékletesség és a tudatos tervezés: nem eszik vörös húst, desszertet viszont igen. „Amikor Miamiba költöztem, nem ízlett a hús. Így nem ettem vörös húst, és ennek már 16 éve. A desszertekkel viszont gondban vagyok. Úgy érzem, az étkezésnek nincs vége, míg nem ettem egy kis édességet” – árulta el.

Sofia elégedettségének és dögös kisugárzásának valószínűleg az az oka, hogy ma már elégedett a testével. 13 évesen még szívesen vállalkozott volna mellplasztikára, mert túl nagynak találta a melleit, de ma már nem vágyakozik a szike, sem pedig a botox után.

„Már nem szeretnék tovább öregedni. De ha összehasonlítok egy olyan nőt, akin látszik az idő múlása olyasvalakivel, aki őrülten harcol ez ellen, nekem az első tetszik jobban. Ezzel szemben imádom a kozmetikai termékeket. Ha azt mondanák nekem, hogy a cement eltünteti a szem alatti karikákat, én azt is kipróbálnám!” – nyilatkozta a humoráért is kedvelt színésznő.

Fotó: JustJared, Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X